Η Madonna ανακοινώνει το “The Celebration Tour” και γιορτάζει τα 40 χρόνια στη μουσική

POP UP TEAM
/
18 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τα 40 κεράκια της καριέρας της θα γιορτάσει το 2023 η Μαντόνα με μία μεγάλη περιοδεία, που θα πιάνει το νήμα από την πρώτη επιτυχία της, το Holiday μέχρι και τον τελευταίο δίσκο της του 2019, το Madame X.

Μάλιστα,η Celebration Tour θα είναι η πρώτη greatest hits περιοδεία στην καριέρα της Αμερικανίδας, έχω ενθουσιασμό να εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου την περιοδεία που περιμένουν, δήλωσε άλλωστε η ίδια με την ανακοίνωση.

Η περιοδεία για τα 40 χρόνια της Μαντόνα θα έχει 35 σταθμούς, ξεκινώντας στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά και θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Και επειδή μια τέτοια ανακοίνωση από κάποια σαν τη Μαντόνα δεν θα μπορούσε να γίνει με έναν απλό, συμβατικό τρόπο, η Βασίλισσα της Ποπ συγκέντρωσε σε ένα τραπέζι φίλους της όπως ο Τζουντ Άπατοου, ο Τζακ Μπλακ, ο Lil Wayne, o Diplo, ο Έρικ Άντρε και η Έιμι Σούμερ, για να παίξουν Θάρρος ή Αλήθεια. Είναι η τελευταία, λοιπόν, που προκαλεί τη Μαντόνα να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία.

http://youtu.be/QLC4FM0edqY

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved