Η Madonna έπεσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Seattle

POP UP TEAM
/
20 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Climate Pledge Arena στο Seattle το Σαββατοκύριακο.

Η βασίλισσα της pop, την ώρα που ερμήνευε το «Open Your Heart», σύμφωνα με τη χορογραφία έπρεπε να καθίσει σε μία καρέκλα και έπειτα ένας από τους χορευτές να σύρει την καρέκλα με την τραγουδίστρια προς τα πίσω. Κατά τη διάρκεια του act ο χορευτής σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο.

@madonnafever Madonna falls and picks herself up like a real pro 💪🏻❤️ | 2nd show in Seattle last night. Credits: kroogi (YouTube) @madonna #madonna #madonnafans #queenofpop #madonnamusic #madonnatiktok #madonnaforever #madonnalive #madonnatour #celebrationtour #openyourheart #seattle #foryou #foryoupage #fyp ♬ Open Your Heart – Madonna

Το συμβάν προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, τα διάφορα σχόλια των θαυμαστών (και μη) στα social media:

«Κάποιος απολύθηκε», αστειεύτηκε ένας χρήστης.

«Η γιαγιά θα πονέσει το πρωί», ειρωνεύτηκε ένα δεύτερο άτομο.

«Αυτός ο τύπος… δεν θα τον θυμόμαστε ποτέ για τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός ότι κατέστρεψε τη Μαντόνα», είπε ένας τρίτος χρήστης

Ωστόσο, η Madonna στο βίντεο φαίνεται πως γελάει καθώς κοιτάζει τον χορευτή.

«Γέλασε. Πριν από 20 χρόνια θα τον απέλυε επί τόπου!! Την αγαπώ», είπε ένας θαυμαστής. «Τουλάχιστον γέλασε και έχει χιούμορ».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved