Η Madonna παραβίασε το ωράριο στη συναυλία της και παραλίγο να «φάει» πρόστιμο 300.000 λιρών!

©Instagram/ mertaslanfashion
POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Μαντόνα γλίτωσε την τελευταία στιγμή να πληρώσει πρόστιμο 300.000 λιρών, καθώς παραβίασε έναν βασικό κανόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της «Celebration Tour» στην O2 Arena, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Η 65χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να τελειώσει το σόου της στις 10.30 μ.μ., αλλά η ίδια δεν τήρησε τη συγκεκριμένη συμφωνία, με αποτέλεσμα η συναυλία της να τελειώσει απότομα, σχεδόν, μία ώρα μετά και αφήνοντας εκτός τέσσερα τραγούδια από τη setlist της.

Πιστεύεται ότι η συναυλία διακόπηκε, επειδή δεν τηρήθηκε το ωράριο λειτουργίας του χώρου, όπως γράφει η «Daily Mail», που ορίζει ότι οι εκδηλώσεις στην αρένα τελειώνουν – το αργότερο – στις 23:00 Δευτέρα-Σάββατο και στις 22:30 την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια του σόου, η Μαντόνα έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με σατέν εσώρουχα και πλαισιωμένη από γυμνόστηθες χορεύτριες. Οι «στενοχωρημένοι» θαυμαστές έχασαν την ευκαιρία να ακούσουν το «Like A Virgin», το «B***h I’m Madonna», το «Holiday» και το «Celebration», με το οποίο ολοκληρώσει το σόου της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved