Η Millie Bobby Brown δεν θα λυπηθεί για το τέλος του «Stranger Things»

©Instagram/ milliebobbybrown
POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δήλωσε στο περιοδικό Glamour (σε μια συνέντευξη που δόθηκε πριν από την έναρξη της απεργίας του SAG-AFTRA) ότι δεν θα λυπηθεί για το τέλος του «Stranger Things», που πρόκειται να γυρίσει την πέμπτη και τελευταία σεζόν του, μόλις λυθεί η απεργία.

«Όταν είσαι έτοιμος, λες “Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό. Ας αντιμετωπίσουμε την τελευταία σεζόν. Ας φύγουμε από εδώ”», είπε η Μπράουν. «Τα γυρίσματα για το “Stranger Things” παίρνουν πολύ χρόνο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω, “Ευχαριστώ και αντίο”».

Η Μπράουν σημείωσε ότι ο ρόλος της στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνω καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας: «Όταν τελειώσει, θα συνεχίσω να βλέπω τους ανθρώπους που συνυπήρξαμε στη σειρά».

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε η Μπράουν. «Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου, είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανθίσω και νιώθω ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασα, αλλά είναι καιρός να στείλω το δικό μου μήνυμα και να ζήσω τη ζωή μου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved