Selena Gomez: Η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram

Copyright @Instagram selenagomez
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
20 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το αστέρι του «Only Murders in the Building» ξεπέρασε πρόσφατα τους 382 εκατομμύρια ακολούθους της Kylie Jenner.

Η Selena Gomez εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram που ξεπέρασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους. Η σταρ του «The Only Murders in the Building», η οποία είναι πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, βγήκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή για να δείξει την εκτίμησή της στους εκατομμύρια υποστηρικτές της σε όλο τον κόσμο.

«Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω και τα 400 εκατομμύρια από εσάς», έγραψε η Gomez στη λεζάντα μιας συλλογής φωτογραφιών στο Instagram όπου η ίδια ποζάρει ενθουσιασμένη με τους θαυμαστές της.

 

 

Από το πρωί της Κυριακής, η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε 401 εκατομμύρια followers στο Instagram. Πριν από λιγότερο από ένα μήνα, όταν η Gomez έφτασε τους 381 εκατομμύρια followers, ξεπέρασε την Kylie Jenner ως η γυναίκα με τις περισσότερες followers στην πλατφόρμα των social media.

Ενώ η Gomez είναι η γυναίκα με τους περισσότερα followers στο Instagram, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo είναι το άτομο με τους πιο πολλούς followers γενικά, με 563 εκατομμύρια συνολικά. Ένα άλλο αστέρι του ποδοσφαίρου, ο πρόσφατος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Lionel Messi, ακολουθεί με 443 εκατομμύρια.

Πριν από την εορταστική της ανάρτηση την Κυριακή, η Gomez μοιράστηκε μια εκπληκτική selfie χωρίς μακιγιάζ στις 13 Μαρτίου με την απλή λεζάντα, «Violet Chemistry», το οποίο είναι ένα τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Miley Cyrus, Endless Summer Vacation.

 

 

Η τραγουδίστρια του «Lose You to Love Me» επέστρεψε στο Instagram τον Ιανουάριο, περισσότερα από τέσσερα χρόνια αφότου διέγραψε την εφαρμογή από το τηλέφωνό της και έδωσε δικαιώματα ανάρτησης σε ένα μέλος της ομάδας της, λόγω της ανθυγιεινής σχέσης που είχε αναπτύξει με την πλατφόρμα.

«Κάποια στιγμή το Instagram έγινε όλος μου ο κόσμος και ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Στις αρχές των 20 μου, ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη. Υπήρξε μια ολόκληρη περίοδος στη ζωή μου που νόμιζα ότι χρειαζόμουν μακιγιάζ και δεν ήθελα ποτέ να με δουν χωρίς αυτό», είχε πει στο παρελθόν στο InStyle.

http://www.youtube.com/watch?v=zlJDTxahav0

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved