Ο Nick Cave λέει ότι ο Charles Bukowski είναι το «bukkake της κακής ποίησης»

Copyright @Instagram nickcaveofficial
POP UP TEAM
/
7 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ότι και να γίνει, μην πάτε να πείτε στον Nick Cave ότι μοιάζει με τον Charles Bukowski. Ο διάσημος αυστραλός ποιητής και τραγουδιστής, όπως ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτηση στο blog του, τόνισε ότι δεν είναι θαυμαστής του αμφιλεγόμενου συγγραφέα – ποιητή.

Αυτή η ανταλλαγή απόψεων έγινε μέσω μιας ανάρτησης στον ιστότοπο του Cave, The Red Hand Files, αφού ένας θαυμαστής ονόματι Simon έγραψε ότι ο Nick Cave είναι εξίσου καλός με τον Bukowski.

Ο Cave απάντησε ευχαριστώντας τον θαυμαστή του αλλά, τονίζοντας ότι στην πραγματικότητα δεν του αρέσει ο Bukowski. «Σε ευχαριστώ για το γράμμα σου, αλλά λυπάμαι Simon, δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Charles Bukowski. Εκτιμώ ότι προσπαθούσες να είσαι ευγενικός και να με κάνεις να νιώσω καλά, αλλά δεν μου αρέσει ο τύπος. Αυτό είναι γνωστό γεγονός».

Αν και το έργο του εξακολουθεί να είναι διάσημο μέχρι σήμερα και αναφέρεται συχνά, ο Charles Bukowski —ο οποίος πέθανε το 1994— έχει επίσης επικριθεί αρκετές φορές, κυρίως για τις μισογυνιστικές και απροκάλυπτα σεξουαλικές απεικονίσεις των γυναικών. Ο Cave συνέχισε: «Κατά τη γνώμη μου, ο Charles Bukowski είναι το bukkake της κακής ποίησης.Δεν τον συμπαθώ ούτε λίγο».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved