«Praising You»: Το νέο τραγούδι της Rita Ora με τον Fatboy Slim

©Instagram/ritaora
POP UP TEAM
/
20 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Rita Ora με τίτλο «Praising You» σε συνεργασία με τον Βρετανό DJ και παραγωγό Fatboy Slim. Πρόκειται για μία διασκευή της κλασικής επιτυχίας του μουσικού «Praising You» που κυκλοφόρησε το 1999. «Το να πάρω όχι μόνο την έγκριση του Nόρμαν, αλλά να συνεργαστώ μαζί του σε ένα τόσο σημαντικό τραγούδι από την παιδική μου ηλικία, ήταν πραγματικά μια σουρεαλιστική εμπειρία», είπε η τραγουδίστρια.

«Είναι απίστευτη τιμή για εμένα που μπορέσαμε να δώσουμε μία νέα πνοή στο τραγούδι και να το παρουσιάσουμε σε μία εντελώς νέα γενιά», πρόσθεσε.

http://www.youtube.com/watch?v=AkZ0TGDGxOw&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=RitaOra

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ «You & I» θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου από την BMG. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΝΜΕ η τραγουδίστρια σε συνεργασία με τον παραγωγό Oak Felder δημιούργησε ένα άλμπουμ «το οποίο καταγράφει τα διαφορετικά κεφάλαια της σχέσης της» με τον σύζυγό της Τάικα Γουαϊτίτι.

«Αυτό το άλμπουμ σημαίνει πολλά για μένα», αναφέρει η ποπ σταρ σε δήλωσή της. «Είναι σαν το ημερολόγιο των τελευταίων μου χρόνων, είναι η μουσική μου και αισθάνομαι ότι είναι τόσο αντιπροσωπευτική για το ποια είμαι σήμερα».

Η Ρίτα Όρα θα ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, το νέο της τραγούδι στον ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 9 Μαΐου.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved