Θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τα ημερολόγια και τους χειρόγραφους στίχους της Amy Winehouse

©eddievanderwalt
POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

12 χρόνια μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με ημερολόγια και τους χειρόγραφους στίχους της. 

Η μοναδική Amy, που ανήκει στο 27 Club, μαζί με τους Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain, στη σύντομη ζωή της πρόλαβε να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το Frank (2003) και το Back To Black (2006).

http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

Οι θαυμαστές της Amy Winehouse θα μπορούν σύντομα να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στις σκέψεις και τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας στο επερχόμενο βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words», το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα των προσωπικών της ημερολογίων, φωτογραφίες και σημειώσεις της.

Το βιβλίο ανακοινώθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της αείμνηστης τραγουδίστριας, τα οποία διαχειρίζεται το ίδρυμα Amy Winehouse.


 

Τον πρόλογο του «Amy Winehouse: In Her Words» έγραψαν οι γονείς της, Τζάνις και Μιτς Γουαϊνχάουζ, οι οποίοι είπαν ότι «είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Έιμι που δείχνει μια άλλη πλευρά της – τη διασκεδαστική και πνευματώδη». «Θελήσαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Έιμι, ώστε και εκείνοι να απολαύσουν την Έιμι, σύμφωνα με τα δικά της λόγια» επισήμαναν.

Το βιβλίο 288 σελίδων θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins Publishers.

http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved