Ο Johnny Depp ακύρωσε τις συναυλίες του λόγω ατυχήματος

©Instagram/johnnydepp
BETH TSALIKI
/
31 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Johnny Depp, δυστυχώς, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του στην Αμερική, διότι έπαθε κάταγμα στον αστράγαλο.

Ο front man των Hollywood Vampires ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω του instagram, γράφοντας: «Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι που σας λέω ότι έχω σπάσει τον αστράγαλό μου, που είναι τραγικό! Ξεκίνησε ως μια μικρή ενόχληση, αλλά κάπου ανάμεσα στις Κάννες και το Royal Albert Hall, χειροτέρεψε παρά καλυτέρεψε. Αρκετοί επαγγελματίες ιατροί μου έχουν συστήσει έντονα να αποφύγω κάθε δραστηριότητα προς το παρόν και έτσι είμαι, δυστυχώς, ανίκανος να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή».

Η ανάρτηση του Τζόνι Ντεπ

Διαβεβαίωσε επίσης, στους θαυμαστές στο Νιου Χαμσάιρ, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη που περίμεναν με ανυπομονησία τις συναυλίες, ότι το συγκρότημα θα τους… «αποζημιώσει». Υποσχέθηκε μια καταπληκτική συναυλία στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και για τα σχέδια του μέσα στο καλοκαίρι.

Οι μπάντα εξέφρασε κι εκείνη, μέσω social media, την λύπη της για την ακύρωση των συναυλιών, διαβεβαιώνοντας τους οπαδούς ότι δεν θα χαθούν τα εισιτήριά τους.

 Πολλοί θαυμαστές έστειλαν τις ευχές τους και την υποστήριξή τους στον Ντεπ για ταχεία ανάρρωση. Να σημειωθεί πως ο τραυματισμός του Ντεπ συνέβη κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής προβολής της τελευταίας του ταινίας, «Jeanne du Barry», στο Φεστιβάλ των Καννών. Αυτός ο ρόλος είναι ο πρώτος του μετά τη νίκη του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, το 2022. Ο Ντεπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς το κοινό ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο επτάλεπτο χειροκρότημα για την ερμηνεία του ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved