Πέταξαν κινητό σε συναυλία του Drake

©Instagram/champagnepapi
POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Drake είναι ο τελευταίος διάσημος που έπεσε θύμα «ιπτάμενων αντικειμένων» σε συναυλία του. Σε συναυλία στο Σικάγο, στο πλαίσιο της περιοδείας «It’s All A Blur Tour», ο Drake ήταν στη σκηνή, όταν κάποιος από το κοινό αποφάσισε να του πετάξει ένα κινητό τηλέφωνο. Το τηλέφωνο χτύπησε τον ράπερ στο χέρι, ο οποίος γύρισε και το κοίταξε, αλλά δεν σταμάτησε να τραγουδά.

Το τελευταίο διάστημα σε πολλές συναυλίες καλλιτεχνών εκτοξεύονται αντικείμενα προς τη σκηνή ή συμβαίνουν απρόοπτα. Η Kalsea Ballerini ήταν επί σκηνής στο Αϊντάχο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κάποιος πέταξε ένα βραχιόλι που τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Τον Ιούνιο, η Bebe Rexha αποχώρησε από τη σκηνή, στη Νέα Υόρκη, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από κινητό τηλέφωνο που πέταξε κάποιος. Αλλά υπήρξε και το περιστατικό σε συναυλία της Pink, όπου κάποιος πέταξε στη σκηνή ένα σακουλάκι με την τέφρα της μητέρας του, ενώ σε εμφάνιση του Lil Nas X, πέταξαν ένα ερωτικό βοήθημα.

@jordyntaylor28 He was like wtf lol #drake #chicago #itsallablurtour #unitedcenter #champagnepapi #fyp ♬ original sound – Jordyn

 

Πηγή skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved