Ο Trace Cyrus λέει ότι θα ήταν πιο πετυχημένος αν δεν είχε διάσημη οικογένεια

©Instagram/ tracecyrus
POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O αδερφός της Μάιλι Σάιρους, Τρέις Σάιρους, σχολίασε την οικογένειά του. Ο 34χρονος μουσικός φέρεται να ήταν ειλικρινής σε ένα Q&A σε Instagram Stories, όπου μίλησε για το πώς η ύπαρξη μιας «διάσημης οικογένειας» επηρέασε την καριέρα του.

Ενώ ο Τρέις είπε ότι αγαπά την οικογένειά του «τόσο πολύ», πιστεύει ότι η καριέρα του μπορεί να ήταν πιο μεγάλη αν δεν ήταν μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας.

«Αγαπώ την οικογένειά μου τόσο πολύ, αλλά νομίζω ότι θα ήμουν πολύ πιο επιτυχημένος αν δεν ήμουν μέλος μιας διάσημης οικογένειας. Οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να με κρίνουν και να δυσφημήσουν όλη τη σκληρή δουλειά μου εξαιτίας των συγγενών μου. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Έκανα μια δισκογραφική συμφωνία χωρίς κανείς από τη δισκογραφική μου να γνωρίζει με ποιον είχα σχέση μέχρι που υπογράψαμε», έγραψε, αναφερόμενος στο πρώην συγκρότημα του Metro Station.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight ο Τρέις -ο οποίος έβγαινε στο παρελθόν με την Μπρέντα Σονγκ και την Ντέμι Λαβάτο- αναφέρθηκε και στη σημασία της προστασίας των σχέσεων του.

«Μετά από τη δημοσιότητα που πήραν οι σχέσεις μου στο παρελθόν, αποφάσισα ότι οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ή μελλοντικές μου σχέσεις θα είναι πολύ πιο ιδιωτικές», εξήγησε ο μουσικός. «Έτσι, ακόμα κι αν είχα κοπέλα, δεν θα σας το έλεγα. Συγγνώμη».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved