Κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας θα εμφανιστούν στη σκηνή της τελετής εισαγωγής του Rock & Roll Hall of Fame, η οποία θα μεταδοθεί για πρώτη φορά ζωντανά.

Οι Έλτον Τζον, Μπράντι Καρλάιλ, Ντέιβ Μάθιους, H.E.R., Κρίς Στέιπλετον, St. Vincent και το μουσικό συγκρότημα New Edition αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στη λαμπερή τελετή.

«Η τελετή εισδοχής στο Rock & Roll Hall of Fame έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές στην ιστορία της μουσικής, καθώς γιορτάζει τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν αυτοί οι καλλιτέχνες στη βιομηχανία και τον πολιτισμό», δήλωσε ο Ρομπ Μίλς, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Walt Disney Television.

Οι εισαχθέντες στο Rock And Roll Hall Of Fame για το 2023 είναι μεταξύ άλλων οι: Μίσι Έλιοτ, Γουίλι Νέλσον, Σέριλ Κρόου, Τσάκα Καν, Κέιτ Μπους καθώς και ο δημιουργός της εκπομπής «Soul Train» Ντον Κορνέλιους, με τον αείμνηστο Τζορτζ Μάικλ.

Σύμφωνα με το ΑP, η 38η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 3 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Disney+.