Renaissance: Κυκλοφόρησε το trailer από την τεράστια περιοδεία της Beyoncé

©Instagram/ renaissancetour2023
POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Beyonce κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, 1 Οκτωβρίου, το τρέιλερ για το συναυλιακό ντοκιμαντέρ σχετικά με την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour», την πιο κερδοφόρα περιοδεία της τραγουδίστριας μέχρι σήμερα.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα παρουσίασε το τρέιλερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας στάσης της περιοδείας της στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Η Parkwood Entertainment της Beyonce και η AMC Entertainment ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας έχει ως εξής: «Αναγέννηση: Ένα φιλμ από τη Beyonce. Ένα ‘’ταξίδι’’ της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance, από την έναρξή της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Πρόκειται για τη σκληρή δουλειά της Beyonce, τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κατακτήσει την τέχνη της.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Beyonce κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance World Tour δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας, αποδοχής και κοινής χαράς. Η μαξιμαλιστική της παραγωγή υποδέχτηκε περισσότερους από 2,7 εκατ. θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Τώρα, εκατομμύρια θεατές του κινηματογράφου θα παρασυρθούν από το Joy Parade, το μνημειώδες χορευτικό πάρτι που γιορτάζει το δικαίωμα όλων να είναι ο εαυτός τους, κοντά στο σπίτι τους».

Η Beyonce κυκλοφόρησε προηγουμένως ένα συναυλιακό ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix. Το έργο αυτό, «Homecoming», κατέγραψε την εμφάνισή της στο Coachella Valley Music and Arts Festival του 2018. Μέχρι στιγμής, η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance World Tour» έχει αποφέρει 461,3 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Billboard, αποτελώντας την πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών στα αρχεία του Boxscore. Λίγες ημέρες πριν και η Taylor Swift ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Eras» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βόρειας Αμερικής από τις 13 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια είναι ήδη στην προπώληση. Η ταινία είναι διάρκειας δύο ωρών και 45 λεπτών και φέρει την υπογραφή του Σαμ Γουέντς.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved