Florence + The Machine στο Ηρώδειο: Η πρώτη βραδιά ήταν απολύτως μαγική

POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Florence Welch είναι μια Καλλιτέχνης! Φορώντας ένα απλό υπολευκο φόρεμα, σχεδόν σα χιτώνα, ξυπόλητη όπως συνηθίζει, δήλωσε στο κοινό πόσο ευγνώμων είναι που τραγουδάει σε αυτόν τον ιερό τόπο, σπίτι της Θεάς Αθηνάς, και χώρα που την επηρέασε πολύ στην μεθοδολογία της και τον τρόπο που δουλεύει και φυσικά ευχαρίστησε την ελληνίδα μάνατζερ της που είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, η Florence και η μπάντα της, μας μάγεψε με τις εκτελέσεις των τραγουδιών της και τις μοναδικές χορευτικές τις φιγούρες, φάνηκε να εκπλήσσεται δε από τον ενθουσιασμό, την αγάπη και το σεβασμό του ελληνικού κοινού. Η ίδια είπε ότι συνήθως όταν τραγουδάει σε γήπεδα, όλοι φωνάζουν και σπάνε καθίσματα!

Το παρακάτω τραγούδι γράφτηκε ένα πρωινό που ήταν εξαιρετικά hangover, όπως είπε η ίδια, 21 ετών, αισθανόταν χαμένη και πίστευε ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα. Τώρα, πάνω από δέκα χρόνια μετά, το ερμηνεύει στην Ακρόπολη.

http://youtu.be/khMEtvnmCfE

Γεμάτη ευγνωμοσύνη για όλη αυτή τη κοινότητα των “kindred spirits” που έχει δημιουργηθεί μέσω των συναυλιών και των δίσκων της όλα αυτά χρόνια, δήλωσε πως κάποιες φορές δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει συμβεί.

Στους ήχους του Dog days are over κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αγκαλιαστούν και να διώξουν μακριά ότι τους βαραίνει. Άλλωστε όπως είπε, αν κάπου είναι να δουλέψει αυτό τελετουργικό, είναι στο Ηρώδειο. Το τέλειο μέρος για να κλείσει το High as Hope Tour.

 

Setlist:

Sky Full of Song

June

Patricia

How Big, How Blue, How Beautiful

Queen of Peace

Hunger

Ship to Wreck

Jenny of Oldstones

Dog Days Are Over

100 Years

Cosmic Love

Delilah

What Kind of Man

Encore:

No Choir

Big God

Shake It Out

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved