Ο Marilyn Manson σε ρόλο death metal τραγουδιστή στη σειρά American Gods

POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός, Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της σειράς American Gods του Starz.

Ο καλλιτέχνης της alternative metal και glam rock θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή, τον Johan Wengren αρχηγό του Viking συγκροτήματος Blood Death.

O Wengren και οι Blood Death είναι επίσης πηγή δύναμης για τον Mr. Wednesday (που υποδύεται ο Ίαν ΜακΣέιν) στον πόλεμό του με τους Νέους Θεούς.

Ο Μάνσον θα εμφανιστεί σε τέσσερα επεισόδια του τρίτου κύκλου της αμερικανικής σειράς.

Στη σειρά οι θεοί είναι οι προσωποποιήσεις των πιστεύω, των προκαταλήψεων και των παθών των ανθρώπων. Οι Παλιοί Θεοί συγκρούονται με τους Νέους Θεούς (Tech Boy, New Media κ.ά.) που έχουν αναδυθεί στη σύγχρονη εποχή και αντιπροσωπεύουν τις εμμονές του κόσμου με τα media, τους διάσημους, την τεχνολογία και τα ναρκωτικά.

manson americangods

Οι Παλιοί θεοί καθοδηγούμενοι από τον Mr Wednesday προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους Νέους για να επιβιώσουν και ο Shadow Moon (άνθρωπος) βρίσκεται στη μέση του εμφυλίου και ενός όλο και πιο περίπλοκου μυστηρίου.

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα φαντασίας του Νιλ Γκέιμαν “Ο πόλεμος των Θεών” .

Ο υπεύθυνος παραγωγός Τσαρλς Έγκλι δήλωσε για τη συμμετοχή του Μέριλιν Μάνσον στη σειρά.

“Ως θαυμαστής εδώ και πολλά χρόνια του αξιόλογου ταλέντου του ως συγγραφέα, καλλιτέχνη, μουσικού και ηθοποιού, είναι πράγματι εμψυχωτικό να συνεργάζομαι με τον κ. Μάνσον στον τρίτο κύκλο της σειράς American Gods” υπογράμμισε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved