Ο Neil Young αποκαλύπτει πως ηχογραφήθηκε το «Colarado»

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

O Νιλ Γιανγκ ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα αναβάλει τα σχέδια για περιοδεία το 2019 για να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση 15 ημιτελών κινηματογραφικών έργων.

Μια από τις ταινίες είναι το ντοκιμαντέρ “Mountaintop” το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε. To θέμα της ταινίας είναι η ηχογράφηση του άλμπουμ του «Colarado». Το πρώτο νέο άλμπουμ με τους Crazy Horse από το «Psychedelic Pill» το 2012.

http://youtu.be/BEFS03UnWpI

Σε σκηνοθεσία του Νιλ Γιανγκ, με το ψευδώνυμο που υπογράφει τις ταινίες του, Bernard Shakey, το 86λεπτο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του L.P. Οι παραγωγοί περιγράφουν το «Mountaintop» ως «ειλικρινή χωρίς φίλτρα ματιά στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου άλμπουμ των Νιλ Γιανγκ με τους Crazy Horse τα τελευταία επτά χρόνια. Καταγράφει το γέλιο, τις εντάσεις, τις διαφωνίες και την αγάπη μιας μπάντας rock & roll που είναι μαζί 50 χρόνια. Τα μέλη της μοιράζονται το πάθος, πρώτα απ ‘όλα … για τη μουσική». 

Ο Γιανγκ ανακοίνωσε την επιστροφή των Crazy Horse στο στούντιο τον Απρίλιο και ότι το «Κολοράντο» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με 10 νέα τραγούδια. Εκτός από τις CD και ψηφιακές εκδόσεις του δίσκου, θα υπάρχει και σε διπλό βινύλιο που περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό single που δεν θα ενταχθεί στο άλμπουμ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved