Τζώρτζια Κεφαλά για Μαρίνα Σάττι: «Είναι θύμα του συστήματος»

Τζώρτζια Τζώρτζια Κεφαλά για Μαρίνα Σάττι – ©instagram/georgia.kefala/marina_satti
POP UP TEAM
/
13 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το «Zari» και η Μαρίνα Σάττι, η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2024, μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Θετικά και αρνητικά σχόλια ακούγονται και διατυπώνονται από πολλές πλευρές.

Την τοποθέτησή της έκανε και η τραγουδίστρια των «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά, σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση της Τζώρτζια Κεφαλά
«Και που λες, το θέμα δεν είναι η αισθητική του καθενός, η αντίληψη του για τον πολιτισμό, το να πιστεύει αν μπορούμε να βελτιωθούμε, ή το αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα για βελτίωση.. Το θέμα είναι να βρούμε το “δηλητήριο” που παρακινεί τη σκέψη και το λόγο. Πίσω από την πολιτισμένη άποψη, την βαθιά στοχαστική και καλοπροαίρετη υπάρχουν πάντα στερεοτυπικά μνημεία.

Η Μαρίνα Σάττι δεν ξέρει μάλλον τι κάνει.. είναι μάλλον θύμα του συστήματος.. ενώ είναι συμπαθέστατη και ταλαντούχα.. Όλα αυτά της τα πρότεινε κάποιος άλλος.. και τα δέχτηκε παθητικά.. Η λέξη “χαριτωμένη” για μια νέα κοπέλα σε οποιοδήποτε επάγγελμα.. είναι απαξιωτική», έγραψε η Τζωρτζια Κεφαλά.

«Το να λέμε ότι οι καλλιτέχνες που είναι “ημίγυμνοι” δεν είναι καλλιτέχνες ,είναι απαράδεκτο και ισοπεδωτικό. Το ότι προέρχονται αυτά τα λόγια από σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος είναι απογοητευτικό.. Μπορείς να διαφωνείς για τα άσπρα μαλλιά, τις βλεφαρίδες, το τσιγάρο, τις ρυτίδες, τις απόψεις, όταν βγάζεις όμως τη ζυγαριά και το μαχαίρι, προσβάλεις τον εαυτό σου, προβάλλεις τις ακρότητες, χάνεις το δίκιο σου, και δεν ωφελείς. Βλάπτεις. Συγνώμη για την κούραση.. άλλη μια γνώμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Kefala (@georgia.kefala)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved