Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Εμετικό και απαίσιο» το «Zari»

Γιάννης Χατζηγεωργίου – ©Youtube/OPEN
POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision χαρακτηρίζοντάς το, «εμετικό, ένα απαίσιο τραγούδι που θα πετύχει».

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, δήλωσε: «Δεν θα πω εμετικό, αυτό κομμάτι είναι απαίσιο, στοχευμένα απαίσιο και θα πετύχει».

Ο ρεπόρτερ τον ρώτησε: «Το θεωρείς εμετικό; Για να καταλάβω…», με τον ηθοποιό να απαντά, «ναι, είναι εμετικό».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι φοβερή αλλά στεναχωρήθηκα, νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο».

Την ίδια άποψη εξέφρασε και μια μέρα νωρίτερα, μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σου», όπου είπε:

«Είναι δική μου γνώμη και άποψη εννοείται, δεν εκφράζω όλο τον πλανήτη. Την Eurovision τη λατρεύω, τη βλέπω κάθε χρόνο, τη λατρεύω, έχω δει πολλά παρατράγουδα και πολλά κομμάτια που δεν πήγαν καλά στη Eurovision να γίνονται διαχρονικά. Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο. Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω; Αν εμένα αυτή τη στιγμή κάποιος μου πατήσει τον κάλο και κάνω “αααααα” και το γράψω σε ένα κομμάτι και το επαναλάβω και γίνει viral, σημαίνει ότι είναι ωραίο κομμάτι;».

Αναφερόμενος στην ίδια τη Μαρίνα Σάττι, δήλωσε ότι τη θεωρεί εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πολύ, είναι φοβερή καλλιτεχνάρα. Αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο και τελικά ακούω αυτό, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ απαίσιο κομμάτι».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved