Ο Axl Rose σε online διαμάχη με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ: Τον αποκάλεσε μ@λ@κ@!

POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2020

Ο Axl Rose, ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος της δεκαετίας του 1980 Guns N ’Roses, διαφώνησε ανοικτά στο Twitter με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Steven Mnuchin στο Twitter για την πανδημία του κορονοϊού, με αποτέλεσμα η κατάσταση νε ξεφύγει…λίγο.

“Είναι επίσημο! Ό, τι κι αν κάποιος είχε σκεφτεί στο παρελθόν για τον Steve Mnuchin, είναι επίσημα μ@λ@κ@ς”, έγραψε ο Rose την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Mnuchin απάντησε στο tweet, “Τι έχετε κάνει για τη χώρα τελευταία;” ακολουθούμενο από ένα emoji με σημαία της Λιβερίας. Προφανώς, όπως αναφέρουν αμεικανιά ΜΜΕ, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ σκόπευε να δημοσιεύσει μια αμερικανική σημαία.

Ο διάσημος τραγουδιστής έπιασε το λάθος και “πυροβόλησε”, πρώτα για την…Λιβερίακαι στη συνέχεια επεσήμανε ότι το καθεστώς του Τραμπ απλά επιβλέπει τους θανάτους περισσότερων από 70.000 Αμερικανών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Τι κακό που δεν κατάλαβα πως ελπίζουμε να μιμηθούμε το οικονομικό μοντέλο της Λιβερίας”, έγραψε ο Rose. “Όμως, σε αντίθεση με αυτόν τον διαχειριστή, δεν είμαι υπεύθυνος για 70 χιλιάδες θανάτους, σε αντίθεση με εσένα, δεν κατέχω μια θέση ευθύνης στην κυβέρνηση, ούτε βγήκα στην τηλεόραση να τους πω να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας”.

Ο Mnuchin, ο οποίος τελικά διέγραψε και αναδημοσίευσε το tweet του αλλάζοντας τη σημαία της Λιβερίας με την αμερικανική, έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στη χώρα από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος CARES, δίνοντάς του τον έλεγχο για το πώς διανέμονται τρισεκατομμύρια δολάρια, τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις.

Δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο τι ώθησε τον Ρόουζ να τον αποκαλέσει μ@λ@κ@ στο πρώτο του tweet.

Πάντως πριν λίγες ημέρες, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής μασκών ακουγόταν το τραγούδι “Live and Let Die” σε διασκευή των Guns N’ Roses.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved