Kendrick Lamar: Ακούστε το νέο του «άτιτλο» τραγούδι

Kendrick Lamar – ©Wikimedia Commons
POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε νέο single στη σελίδα του στο Instagram, λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ως το headliner του Super Bowl Halftime Show 2025.

Το single ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς λεζάντα ή τίτλο. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να ονομαστεί “Watch the Party Die” με βάση το ρεφρέν. Το “Watch the Party Die” (ας το πούμε έτσι) λοιπόν, σε αντίθεση με την πιο πρόσφατη δουλειά του, φαίνεται να μην αναφέρεται στον Drake.

Ωστόσο, ο Kendrick ενώ ραπάρει κάνει έναν μικρό υπαινιγμό στο πρόσφατο beef του, “Just walked that man down, that’ll do everyone a solid/ It’s love but tough love, sometimes you gotta result in violence”.

«Η μουσική ραπ εξακολουθεί να είναι το πιο εντυπωσιακό είδος μέχρι σήμερα. Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο γιατί», είπε σε μια δήλωσή του ο ράπερ. «Έκαναν το σωστό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)

Υπενθυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο, το NFL ανακοίνωσε ότι ο Kendrick θα είναι ο headliner του Super Bowl LIX Halftime Show στο Caesars Superdome στη Νέα Ορλεάνη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...