10 ατάκες του μεγάλου Φρανκ Σινάτρα για τις γυναίκες που κάνουν την ζωή μας υπέροχη

POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2023

(12 Δεκεμβρίου 1915 – 14 Μαΐου 1998) 

Ο Φρανκ Σινάτρα έκανε πάντα τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Αν ωστόσο τον ρωτούσε κανείς για το αδύνατο σημείο του, αυτό θα ήταν πάντα οι γυναίκες. Και όχι με τον κακό τρόπο. Ο Φρανκ αγάπησε και αγαπήθηκε, αλλά κυρίως έμαθε να σέβεται. Οι 50s comme il faut τρόποι του δεν αποτέλεσαν μόνο οδηγό, αλλά και το αντικείμενο δεκάδων κειμένων που φιλοξένησαν τα αντρικά περιοδικά της εποχής.

Παρότι έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή, ο Φρανκ παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ σε όλα όσα έχει πει στη ζωή του. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Και το κυριότερο; Μέσα από λεγόμενα τους, αντιλαμβάνεσαι πως η συμπεριφορά μας απέναντι στο όμορφο φύλο (και όχι το αδύναμο που λένε κάποιοι λανθασμένα) είναι κάτι το οποίο πρέπει να παραμένει ζωντανό όλες τις ημέρες του χρόνου.

SinatraGardner1

10 ατάκες του μεγάλου Φρανκ για εκείνες που κάνουν την ζωή μας υπέροχη.

1. «Οι γυναίκες μου έμαθαν να αγαπώ, αλλά πολύ περισσότερο να μην φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου».

2. «Θυμάμαι που καθόταν στο τραπέζι και με κοιτούσε που τραγουδούσα. Αυτό που λένε ότι χάνεις τα λόγια σου; Αυτό ακριβώς μου συνέβη».

3. « Δεν της ανάβω το τσιγάρο επειδή είναι ευγενικό, αλλά για την ευχαρίστηση που βλέπω στα μάτια της ενώ μου χαμογελάει».

4. «Κάποια στιγμή η μητέρα μου, μου είπε: ‘‘Φράνσις, αν σηκώσεις χέρι ποτέ σε γυναίκα, να θυμάσαι πως είναι σαν να χτυπάς την μάνα σου’’. Μου διέλυσε το μυαλό αυτή η ατάκα».

5. «Οι γυναίκες είναι σαν μία παρτίδα πόκερ. Δεν είναι μόνο το φύλλο που θα σου κάτσει, αλλά πως θα παίξεις τα χαρτιά σου σωστά».

6. «Ένα απλό ‘‘σ’ αγαπώ’’ κοστίζει χιλιάδες φορές περισσότερο από τα χρήματα. Κάποιοι δεν το μαθαίνουν ποτέ αυτό».

7. «Όταν έχεις κάτι στη ζωή σου αλλά δεν είσαι ικανός να το αποχωριστείς, δεν το ελέγχεις. Είναι εκείνο που σε ελέγχει. Και αυτό μου συνέβαινε πάντα με τις γυναίκες».

8. «Φτιάχνε πάντα το καπέλο και την γραβάτα σου όταν τις συναντάς. Οι λεπτομέρειες δεν είναι κολλήματα, είναι ευγένεια».

9. «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε αδύναμοι μπροστά στις γυναίκες. Ένα χαμόγελο ή μία απόρριψη από εκείνες, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο μας. Οπότε γιατί όχι;».

10. «Πότε ξέρεις ότι σε αγαπάει πραγματικά; Όταν σε αγκαλιάζει για απολύτως κανέναν λόγο».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved