Τόλμη και γοητεία: Πώς είναι σήμερα η Μπρουκ, ο Έρικ και η Ντόνα

POP UP TEAM
/
24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η selfie στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς μετά από 35 χρόνια.

Η Τόλμη και Γοητεία είχε κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 1987 και σχεδόν 35 χρόνια μετά εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η δημοφιλείς σειράς που μετρά 35 σεζόν είχε ξεκινήσει ως “αδελφάκι” της σειράς “Ατίθασα Νιάτα” και είχε εστιάσει στην οικογένεια Forrester και την haute couture επιχείρησή της.

Μετά από τόσα χρόνια, οι ιστορίες έχουν εξελιχθεί και οι ηθοποιοί αλλά και οι χαρακτήρες έχουν ανανεωθεί. Αυτοί βέβαια που παραμένουν σταθεροί από το πρώτο επεισόδιο είναι η Μπρουκ Λόγκαν και ο Έρικ Φόρεστερ.

http://youtu.be/24Z6LVpvnHY

Η πλοκή της σειράς που θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών με κοινό πάνω από 26 εκατομμύρια παγκοσμίως κι έχει κερδίσει 77 βραβεία Emmy, γύριζε γύρω από το ερωτικό τρίγωνο της Μπρουκ, του Ριτζ και της Τέιλορ και μάλιστα στο επεισόδιο 5.000 της σειράς έπαιζαν μόνο αυτοί οι χαρακτήρες.

Πρόσφατα, η ηθοποιός Katherine Kelly Lang που υποδύεται την Μπρουκ και ο John McCook που υποδύεται τον Έρικ έβγαλαν μαζί μια selfie από τα παρασκήνια της σειράς ενώ δίπλα τους ήταν και η Jennifer Gareis που από το 2006 έχει τον ρόλο της Ντόνα.

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Μια selfie στα γυρίσματα σήμερα με αυτούς τους όμορφους και ταλαντούχους ανθρώπους. Αγαπώ τη δουλειά μου. Νιώθω τόσο τέλεια που δουλεύω με ανθρώπους για χρόνια και χρόνια και χρόνια και εξακολουθώ να διασκεδάζω τόσο”.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved