Maestro: Πάνω από 40 λεπτά έμεινε ο Γιάννης Τσορτέκης κάτω από το νερό

Copyright Instagram @christopherpapakaliatis
POP UP TEAM
/
22 Νοεμβρίου, 2022

Μία από τις σειρές που έχει ξεχωρίσει σίγουρα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι αναμφίβολα το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής σειρά του MEGA κέρδισε και το εισιτήριο για το Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει συχνά υλικό από τα γυρίσματα του «Maestro» στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, και το ίδιο έκανε αναρτώντας ένα βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, καταλήγει στη θάλασσα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

 

«Maestro»: ο ρόλος του Γιάννη Τσορτέκη 

Ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε πριν μερικές ημέρες συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ρόλο του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος στο «Maestro» και τους ενδοιασμούς που είχε για να υποδυθεί τον ρόλο του Χαράλαμπου. «Εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου για το Maestro και είναι μεγάλη σε σχέση με τον αρνητικό χαρακτήρα που κάνω. Η αγωνία είναι μεγάλη για αυτόν τον πολύ αρνητικό ρόλο. Το ίδιο συνέβη και όταν διάβασα το σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα. Ταράχτηκα τόσο πολύ που είπα “δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω”» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στον χαρακτήρα που υποδύεται: «Οι άνθρωποι αγανακτούν στην κυριολεξία με τον ρόλο μου και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Αν δεν ήταν τόσο ωμό και άγριο αυτό το θέαμα δεν θα απασχολούσε την κοινωνία ως κοινή γνώμη. Όλη η ιστορία αυτού του ανθρώπου και αυτής της οικογένειας είναι μία βία… Όλες οι σκηνές είναι ακραία ενδοοικογενειακή βία, κάθε σκηνή είχε έναν πολύ σοβαρό βαθμό ψυχολογικής δυσκολίας για να βγει αυτό το αποτέλεσμα» και πρόσθεσε:

«Τρόμαξα με τον εαυτό μου. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου στο γύρισμα, γιατί δεν ξέρω τι εικόνα θα είχα. Όταν είδα το επεισόδιο στεναχωρήθηκα με αυτόν, γιατί δεν μπορώ να με δω ούτε στιγμή μέσα σε αυτόν τον άνθρωπο. Όταν γίνονταν αυτές οι λήψεις υπήρχε μία νεκρική σιγή στο γύρισμα, που είχε να κάνει με την αποστροφή για αυτό που ήταν μάρτυρες εκείνη την στιγμή».

Από την Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved