Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «η ταινία που δεν βαριέμαι ποτέ να βλέπω είναι ο ‘Νονός’»

Copyright @Instagram christopherpapakaliatis
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
12 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

«Όταν αγαπάς κάτι πολύ, σε τραβάει να τα καταφέρεις όσο δύσκολο κι αν είναι».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενος στις σειρές που γύρισε, το παρελθόν του, αλλά και τα μαθήματα που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Στις ερωτήσεις του «Dot» απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς με το Maestro, το οποίο προβάλλεται στο MEGA και έχει ήδη γράψει ιστορία αφού αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Dot» του Star Channel, ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο του σενάριο.

«Το πρώτο μου σενάριο ήταν Η ζωή μας μια βόλτα», είπε αρχικά και δήλωσε πως όσες φορές σκέφτηκε να κάνει remake κάποια από τις σειρές του, το ξέχασε αμέσως.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως αν έπρεπε να δώσει μια συμβουλή στον νεότερο εαυτό του, θα ήταν «να μη στενοχωριέται τόσο και να μην του κοστίζουν τόσο πολύ κάποια πράγματα που δεν αξίζουν».

Όσο για το τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο, είπε: «Πολλά και διαφορετικά πράγματα. Από τους δικούς μου ανθρώπους μέχρι το να γράψω μια ωραία σκηνή».

«Το πιο σημαντικό μάθημα που έχω πάρει από την καριέρα μου είναι ότι όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει να τα καταφέρεις, με πολύ σκληρή δουλειά», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσο για τα αγαπημένα του πράγματα δήλωσε πως ξεχωρίζει: «Το βουνό από τη θάλασσα, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια, αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική».

Ακόμα αποκάλυψε ότι τρία πράγματα που κάνει το πρωί είναι «ντους, καφέ και δόντια».

Πώς χαλαρώνει μετά από κάθε πρεμιέρα; «Προσπαθώ να ηρεμήσω στο σπίτι από όλη αυτή την υπερένταση» εξηγεί.

Ειδική αναφορά έκανε και στην κολλητή του, η οποία τον κάνει να γελάει «ασταμάτητα».

«Φυσικά» και έχει γκουγκλάρει τον εαυτό του, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει.

Τέλος, ομολόγησε πως η ταινία που δεν βαριέται ποτέ να βλέπει είναι ο «Νονός».

http://www.youtube.com/watch?v=rwJYHHwz6N8

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved