Ο Matthew McConaughey είναι ο Agent Elvis στη νέα σειρά του Netflix

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Austin Butler έχει ήδη υποψηφιότητα για Όσκαρ, αλλά για την ώρα έχουμε έναν νέο Elvis ή τουλάχιστον μια νέα φωνή για τον Elvis. Ο Matthew McConaughey θα υποδυθεί τον Βασιλιά στη νέα σειρά του Netflix, Agent Elvis, η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ τη Δευτέρα. Η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της τον Μάρτιο.

 

 

Ο Agent Elvis είναι μια animation σειρά για ενήλικες, που σημαίνει πολλές σκηνές δράσης με όπλα και γροθιές και άφθονο αίμα, τουλάχιστον με βάση το τρέιλερ. Ένα πράγμα που απουσιάζει από το τρέιλερ είναι η μουσική, λίγο περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι ο κύριος χαρακτήρας είναι ο Βασιλιάς του Rock and Roll. Αντί να τραγουδήσει, αυτή η σειρά θα ακολουθήσει τον Elvis Presley καθώς στρατολογείται από μια σκιώδη κυβερνητική οργάνωση που τον αναγκάζει να εκτελεί αποστολές κατασκοπείας και να εξουδετερώνει κακούς.

Η σειρά δημιουργήθηκε από την Priscilla Presley και τον John Eddie και σχεδιάστηκε από τον Robert Valley με παραγωγούς τους Titmouse (The Legend of Vox Machina) και Sony Pictures Animation (Into the Spider-Verse). Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το υπόλοιπο καστ της σειράς, αλλά με την κυκλοφορία να πλησιάζει, είναι βέβαιο ότι θα ακούσουμε περισσότερα για το ποιος βοηθά τον Elvis στις κατασκοπευτικές του αποστολές.

http://www.youtube.com/watch?v=McHgb1_6UNw

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved