Εκτός Netflix το Arrested Development από τον επόμενο μήνα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix σχεδιάζει να αφαιρέσει και τις πέντε σεζόν του Arrested Development τον επόμενο μήνα.

Όσοι επιλέξουν να δουν κάποιο επεισόδιο από την αμερικάνικη cult σειρά, θα βρεθούν μπροστά σε μια ειδοποίηση που ενημερώνει τους συνδρομητές ότι η 14η Μαρτίου θα είναι η τελευταία ημέρα προτού το Netflix την αφαιρέσει ολοκληρωτικά. Σύμφωνα με το Variety, πέρυσι ο streamer είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει και το Lilyhammer το οποίο κράτησε από το 2012 μέχρι το 2014, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα με τον ίδιο τρόπο, μόνο για να κλείσει νέα συμφωνία ανανέωσης και να κρατήσει τη σειρά.

Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο με το Arrested Development; Διαφορετικά, σημειώνει το Variety, «θα είναι μία από τις λίγες φορές που το Netflix διαγράφει το δικό του original περιεχόμενο, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλες σειρές που ανήκουν από κοινού με εξωτερικά στούντιο». Το Variety επισημαίνει ως παράδειγμα τις σειρές της Marvel, οι οποίες έκτοτε έχουν μεταναστεύσει στη Disney+.

Το Arrested Development προβλήθηκε αρχικά στο Fox για τρεις σεζόν πριν ακυρωθεί το 2006 λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime προσπάθησε να πάρει το Arrested εκείνη την εποχή, αλλά όλες οι ελπίδες για μια επιστροφή πέθαναν όταν ο δημιουργός Mitch Hurwitz αποφάσισε να διακόψει τη συμμετοχή του. «Το τράβηξα όσο πιο μακριά ένιωθα ότι μπορούσα ως σειρά», εξήγησε ο Hurwitz. «Είπα την ιστορία που ήθελα να πω και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου νομίζω ότι πολλοί ηθοποιοί ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε άλλα projects».

 

 

Έξι χρόνια αργότερα, το Netflix αναβίωσε την εκπομπή, κυκλοφόρησε μια τέταρτη σεζόν ακολουθούμενη από μια πέμπτη που χωρίστηκε μεταξύ 2018 και 2019. Όχι μόνο ήταν το Arrested Development κάτι πρωτοποριακό για την εποχή του, ήταν μεταξύ των πρώτων original σειρών του Netflix, μαζί με τo Lilyhammer και τα House of Cards, Orange Is the New Black και Hemlock Grove τα οποία κυκλοφόρησαν το 2013.

Οι τρεις πρώτες σεζόν του Arrested με τους Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Will Arnett, Alia Shawkat, Tony Hale, David Cross και Jessica Walter είναι διαθέσιμες στο Hulu. Η αρχική έκδοση της τέταρτης σεζόν κυκλοφόρησε σε DVD, αλλά το Netflix είναι το μόνο μέρος όπου μπορούμε να δούμε την πέμπτη σεζόν και την νέα έκδοση της τέταρτης σεζόν.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved