Ertflix: Τέσσερεις ταινίες για αυτό το Σαββατοκύριακο που θα βρέχει

©ERTFLIX
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
3 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Ertflix μπορεί να μην είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν θες να δει ταινία και πολύ κακώς αν με ρωτάς. Το Ertflix έχει στη συλλογή του ποιοτικές ταινίες και σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις, ενώ ανανεώνει συνεχώς τις λίστες του. Διάλεξα 4 ταινίες που είναι ότι πρέπει για το βροχερό Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Η Βασίλισσα της Ερήμου

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Γκέρτρουντ Μπελ, συγγραφέα, αρχαιολόγου αλλά και απεσταλμένης των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Στις αρχές του 20ου αιώνα, μια Βρετανίδα αρχαιολόγος μεταβαίνει ως διπλωματική ακόλουθος στη Μέση Ανατολή. Εκεί θα ζήσει την επικίνδυνη ζωή της ερήμου, θα γνωρίσει τον έρωτα και τελικά θα συνεργαστεί με την Μεγάλη Βρετανία σαν κατάσκοπος. 

Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Ρόμπερτ Πάτισον, Τζέιμς Φράνκο, Ντέμιαν Λούις, Τζέι Άμπντο

Σκηνοθεσία: Βέρνερ Χέρτζογκ

Οι Τέλειοι Ξένοι

Επτά μακροχρόνιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίζουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται.

Πρωταγωνιστούν: Τζουζέπε Μπατιστόν, Άννα Φολιέτα, Μάρκο Τζαλίνι, Εντοάρντο Λέο, Βαλέριο Μασταντρέα, Άλμπα Ρορβάχερ, Κάσια Σμούτνιακ

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε

Ο Διαφορετικός κ. Κόπερφιλντ

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, η ταινία διηγείται την ιστορία του Ντέιβιντ, ο οποίος μένει ορφανός από πολύ νωρίς αλλά παρά τις δυσκολίες, κατορθώνει να γίνει συγγραφέας στην Βικτωριανή Αγγλία.

Πρωταγωνιστούν: Ντεβ Πάτελ, Τίλντα Σουίντον, Χιου Λόρι, Πίτερ Καπάλντι

Σκηνοθεσία: Αρμάντο Ιανούτσι

Άρνηση

Βασισμένο στο διάσημο βιβλίο «History on Trial: My Day in Court with a Holocaust Denier», η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της δικαστικής μάχης που έδωσε η Ντέμπορα Ι. Λίπσταντ χάρη της αλήθειας ενάντια στον Ντέβιντ Έρβινγκ, ο οποίος την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση όταν εκείνη τον κατηγόρησε για άρνηση του Ολοκαυτώματος. Βάσει του αγγλικού νομικού συστήματος, στις περιπτώσεις αυτές, η ευθύνη της εύρεσης αποδείξεων βαραίνει τον κατηγορούμενο, άρα η Λίπσταντ και η νομική της ομάδα έπρεπε να αποδείξουν ότι το Ολοκαύτωμα συνέβη όντως. Η Ρέιτσελ Βάις πρωταγωνιστεί σ’ ένα συγκλονιστικό ιστορικό δράμα, που ήταν υποψήφιο για BAFTA καλύτερης ταινίας.

Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Βάις, Τίμοθι Σπολ, Τομ Γουίλκινσον, Αντριου Σκοτ

Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved