Lord of the Rings: Διέρρευσε το πρώτο όνομα πρωταγωνιστή για τη σειρά του Amazon

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής και μεγάλης κρυψίνοιας από το Amazon, αρχίζουν ξανά να βγαίνουν στο φως στοιχεία για τη σειρά Lord of the Rings που έχει ανακοινωθεί το Νοέμβριο του 2017 ότι θα γίνει από την πλατφόρμα. Το τελευταίο που είχαμε δει ήταν ένας χάρτης που μας κατηύθυνε στην περιοχή, άρα και την εποχή που θα κινηθεί η σειρά. Τώρα γνωρίζουμε και το πρώτο όνομα του καστ.

Το Variety κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες την είδηση ότι ο Γουίλ Πόλτερ, ένας νεαρός Βρετανός ηθοποιός, θα αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, χωρίς όμως να είναι γνωστός ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται. Ο Πόλτερ έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο The Revenant με τον ΝτιΚάπριο πριν 4 χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο τον περασμένο Δεκέμβριο με το Black Mirror: Bandersnatch. Εσχάτως κυκλοφόρησε και η ταινία Midsommar στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί.

 

Η επιλογή του Πόλτερ είναι κάπως ξαφνική, αλλά σίγουρα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα όταν ολοκληρωθεί το καστ κι όταν οι σεναριογράφοι Πέιν και ΜακΚέι δώσουν πιο σαφείς πληροφορίες για την πλοκή. Μέχρι σήμερα πάντως κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό και την παραμικρή λεπτομέρεια. Γι΄αυτό και όταν ξεκίνησε η διαδικασία έφτιαξαν ένα θησαυροφυλάκιο στο οποίο φυλάσσεται το σενάριο και δεν εξέρχεται ποτέ της αίθουσας.

Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το Amazon έχει υπογράψει στο συμβόλαιο με την εταιρεία δικαιωμάτων των έργων του Τόλκιν ότι η σειρά θα είναι έτοιμη το αργότερο ως το 2021.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved