Ηθοποιός της Marvel είχε κάνει οντισιόν για τον ρόλο της Καλίσι στο Game of Thrones

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Αν τελικά είχε πείσει τους υπεύθυνους του κάστινγκ με την ερμηνεία της, τότε ίσως να μην την είχαμε δει ποτέ στο σύμπαν της Marvel. Η Ελίζαμπεθ Όλσεν βρήκε έναν ρόλο ζωής ως Scarlet Witch, αφού πέραν των ταινιών, θα έχει πλέον και τη δική της σειρά στο κανάλι της Disney. Πριν βρει αυτόν το ρόλο ζωής, δοκίμασε σε ένα άλλο τεράστιο franchise, αυτό του Game of Thrones.

Τότε βέβαια, πριν ξεκινήσει, ήταν απλώς μια ακόμα σειρά που το HBO ήθελε να πάει καλά. Κανείς δε φανταζόταν τη συνέχεια και κυρίως την πορεία του ρόλου για τον οποίο έκανε οντισιόν η Όλσεν.

Η Ελίζαμπεθ Όλσεν, η Γουάντα Μαξίμοφ του MCU, είχε κάνει οντισιόν για το ρόλο της Καλίσι. Όπως περιγράφει σε συνέντευξή της σε εκπομπή, η σκηνή που δοκιμάστηκε, ήταν αυτή που η Καλίσι βγαίνει από τις στάχτες και βγάζει λόγο προς τους Ντοθράκι. Οι περισσότερες σκηνές βέβαια του πρώτου πιλότου, άλλαξαν κατά 90% στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, η Όλσεν δε μπόρεσε να γίνει μέρος και της μυθολογίας του Game of Thrones.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Ήταν μια τόσο κακή εμπειρία, ήμουν τόσο κακή στην οντισιόν, που είχα ξεχάσει ότι την έκανα. Ήμουν σε ένα μικρό δωμάτιο με τους υπεύθυνους του κάστινγκ και δεν υπήρχε καν οτοκιού για να διαβάζω. Δεν έφτασα δηλαδή μακριά. Ήμουν τόσο κακή. Ήταν χάλια. Σκεφτόμουν ότι αν αυτό είναι τόσο άβολο για μένα, θα είναι πιο άβολο για τους άλλους».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved