Τα Φιλαράκια: Το άγνωστο ξέσπασμα της Jennifer Aniston στο τελευταίο γύρισμα

POP UP TEAM
/
21 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός Πολ Ραντ πέρασε για μια σεζόν μόνο από την σειρά «Τα Φιλαράκια» ως ο αγαπημένος και στη συνέχεια σύζυγος της Φοίβης.

upl5dac397fd2744

Ο ίδιος είπε για αυτή την εμπειρία του: «Ήταν φανταστικό να είσαι μέρος του και κάπως θολό παράλληλα στο μυαλό μου. Υποτίθεται πως θα έπαιζα σε κανα-δυο επεισόδια, όμως τελικά έκανα μερικά ακόμη. Ήταν προς το τέλος της σειράς, που ήταν πραγματικά ένα φαινόμενο».

Ωστόσο αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ ήταν η αμήχανη στιγμή όταν η Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου: 

«Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, κάτι που δεν είχε κανένα νόημα για εμένα. Στις ειδήσεις έπαιζαν θέματα με τίτλους “τώρα γυρίζουν το τελευταίο επεισόδιο”» εξηγεί στη συνέχεια για να δείξει πόσο έντονα απασχολούσε η σειρά «Τα Φιλαράκια» τα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, περιγράφει μια αρκετά αμήχανη σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά του, κατά την οποία, η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα για το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια».

«Ήμουν στην σκηνή και είδα την Τζένιφερ Άνιστον να κλαίει και να αγκαλιάζει την δημιουργό της σειράς και σκέφτηκα “δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ”. Σκέφτηκα για να σπάσει ο πάγος να πάω και να της πω “τα καταφέραμε, τελείωσε”, όμως το αστείο δεν ήταν τελικά και τόσο πετυχημένο».

Δείτε τον να περιγράφει το περιστατικό από το 5ο λεπτό:

Δείτε παρακάτω την τελευταία σκηνή της σειράς.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved