Victoria Hislop: Η συγγραφέας του «Νησιού» του mega επιστρέφει με νέα σειρά στην ΕΡΤ

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2019

Μετά το «Νησί», ακόμα ένα βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ αναμένεται να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά στην ΕΡΤ.

546546665

Το best seller «Οι Καρτ Ποστάλ» της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως θα περάσει από το χαρτί στην οθόνη, καθώς αναμένεται να προβληθεί από την ΕΡΤ. Η υπόθεση διαδραματίζεται για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, με ηρωίδα μία νέα γυναίκα, την Έλι. Η Βικτόρια Χίσλοπ και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πρόεδρο της επιτροπής προγράμματος της ΕΡΤ, Νίνο Ελματζιόγλου, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το «Νησί», τη σειρά που όταν προβλήθηκε στο Mega έσπασε όλα τα «κοντέρ» τηλεθέασης.

Κάθε βδομάδα, η Έλι παίρνει στο γραμματοκιβώτιο της καρτ ποστάλ, με παραλήπτη κάποιον εντελώς άγνωστο στην ίδια, χωρίς διεύθυνση αποστολέα. Οι καρτ ποστάλ είναι όλες από την Ελλάδα και τη μεταφέρουν νοερά στις θάλασσες και τις παραλίες της μεσογειακής χώρας. Το μόνο στοιχείο που έχει στη διάθεσή της η Έλι, είναι το μονόγραμμα Α, στο πίσω μέρος των καρτών – αυτή η αινιγματική υπογραφή. 

Έξι μήνες αργότερα οι αποστολές των καρτ ποστάλ σταματούν απότομα και η Έλι αρχίζει να απογοητεύεται. Το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες σε τοίχο του διαμερίσματός της, την ωθεί να επισκεφτεί την Ελλάδα. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει συμπτωματικά (;) στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του αφηγούνται την περιπέτεια ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα και η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται μαζί με την ανακάλυψη ενός ολόκληρου πολιτισμού και την επιθυμία του άνδρα να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στο έπακρο.

Οι «Καρτ Ποστάλ» δεν είναι η μόνη σειρά που σχεδιάζει η κρατική τηλεόραση για το 2020-2021 και, όπως μεταδίδει η Real Life και σκοπός είναι να παρουσιαστεί στο κοινό «μια ολοκληρωμένη πρόταση μυθοπλασίας» με τουλάχιστον τρεις σειρές.

 43249923049032943023

 

via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved