Tom Hanks: Ποιον ρόλο του είχαν προτείνει για τα Φιλαράκια αλλά τελικά αρνήθηκε

POP UP TEAM
/
20 Νοεμβρίου, 2019

Μέσα στα 10 χρόνια που κράτησε η σειρά των Friends ήταν πολλοί οι διάσημοι σταρ που έκαναν το πέρασμα τους από την πιο πετυχημένη αμερικανική σειρά στην ιστορία. 

Μάλιστα, παραλίγο να δούμε και τον Τομ Χανκς σε ένα από τα 236 επεισόδια της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειράς.

Ο ρόλος που θα έκανε ήταν της νταντάς της Έμα, της κόρης της Ρέιτσελ και του Ρος, ρόλο τον οποίο έκανε ο Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ.

4957nanny

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, όπου δήλωσε ευγνώμων για αυτή τη συμμετοχή.

«Ο ρόλος είχε προταθεί στον Τομ Χανκς αλλά δεν μπορούσε να τα καταφέρει λόγω υποχρεώσεων» εξήγησε. “Οπότε με πήρε ο ατζέντης μου και με ρώτησε αν θέλω να πάιξω στα Φιλαράκια. Και απάντησα: “Ναι, θα το κάνω, είναι τέλειο.’ Και μου απάντησε: ‘Ναι, το γυρισμα είναι αύριο. Θα σου στείλω το σενάριο’.”

Ο ηθοποιός μοιράστηκε και μερικές ακόμα αναμνήσεις από την εποχή που έπαιξε στη σειρά. Μία από αυτές ήταν ότι Ρος τον στήριξε πάρα πολύ καθώς ο ίδιος είχε τεράστιο άγχος που έπαιζε σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών.

“Μπήκε στο καμαρίνι και ήταν τόσο άνετος και τόσο παθιασμένος, γεμάτος ενέργεια και μου είπε: ‘Θα το λατρέψεις. Είναι ένας ρόλος σε δύο πράξεις και το κοινό είναι αφοσιωμένο. θα το απολαύσεις και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι’.”

via thetoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved