Ανακοινώνεται σιγά – σιγά το κάστ για την τηλεοπτική μεταφορά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (Lord of the Rings).

Tα γυρίσματα της σειράς φαντασίας έχουν ήδη ξεκινήσει στη Νέα Ζηλανδία από τo Amazon. Η υπόθεση θα τοποθετείται πριν τα γεγονότα των ταινιών.

Μάλιστα, πρόκειται για την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή της ιστορίας, καθώς θα κοστίσει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Πρωταγωνιστής ο Ρόμπερτ Αραμάγιο

Ελάχιστα είναι τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ανακοινωθεί για την πολυαναμενόμενη σειρά.

Σύμφωνα με το Deadline, πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Άρχοντα» θα είναι τελικά ο Ρόμπερτ Αραμάγιο (Robert Aramayo). Θα ενσαρκώσει τον κεντρικό ώρα της σειράς, που ονομάζεται Μπέλντορ (Beldor).

7897097

O ηθοποιός είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στη διάσημη σειρά Game of Thrones, όπου ενσάρκωσε τον νεαρό Ned Stark.

Εκτός του «Game of Thrones», ο Aramayo έχει παίξει στα «Nocturnal Animals» (2016), «Galveston» (2018), «Eternal Beauty» (2019), αλλά και την σειρά «Harley and the Davidsons». Αναμένουμε να τον δούμε στα «The King’s Man» και τη σειρά του Netflix, «Behind Her Eyes».

Αρχικά, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε προταθεί ο Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch, Detroit, Midsommar). Ωστόσο, αποχώρησε τελικά λόγω φόρτου εργασίας.

Τα υπόλοιπα γνωστά μέλη του καστ

Αυτός είναι ο δεύτερος ηθοποιός από το «Game of Thrones» που θα παίξει στη σειρά του Amazon.

Συγκεκριμένα, ο Joseph Mawle, ο οποίος ενσάρκωσε τον Benjen Stark στην σειρά του ΗΒΟ, θα κατέχει ρόλο κακού.

cq5dam.web .1200.675 600x338

Δίπλα του θα βρεθούν οι Markella Kavenagh ως Tyra, Ema Horvath σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο και Morfydd Clark ως η νεαρή Galadriel (την οποία ενσάρκωνε η Cate Blanchett στις ταινίες).