Emily in Paris: Οι πρώτες φωτογραφίες του 4ου κύκλου είναι εδώ!

POP UP TEAM
/
6 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η αναμονή τελειώνει σιγά σιγά για τους θαυμαστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι περιμένουν την επιστροφή της αγαπημένης Emily.

Ο επίσημος λογαριασμός της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν κι έτσι π0ήραμε μια γεύση από τις νέες περιπέτειας της Αμερικάνας στο Παρίσι.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους ηθοποιούς που επιστρέφουν στους ρόλους τους, όπως τη Λίλι Κόλινς, τον Λούκας Μπράβο, την Άσλεϊ Παρκ, την Καμίλ Ραζάτ, τη Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ, τον Λουσιέν Λαβίσκουντ κ.ά.

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Μετά τη βροχή έρχεται η Emily στο Παρίσι», έγραψε στο Instagram το Γαλλικό Netflix.

Στην Τέταρτη σεζόν εκτός από το Παρίσι θα δούμε και σκηνές γυρισμένη στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά και από μόνο του αυτό αποτελεί έκπληξη, ενώ δίνει μεγαλύτερο κύρος στη σειρά που έχει προκαλέσει από αντιδράσεις μέχρι θετικά σχόλια.

H σύνοψη για την τέταρτη σεζόν αναφέρει: «Η Εmily έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά ο Gabriel είναι στα πρόθυρα να γίνει πατέρας και οι χειρότεροι φόβοι του πρώην φίλου της Άλφι για εκείνη και τον Γκάμπριελ έχουν επιβεβαιωθεί.

Δυστυχώς, η χημεία της Εmily και του Gabriel είναι αδιαμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

Εν τω μεταξύ, στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, καθώς η ομάδα του Agence Grateau προχωρά σε ανακατατάξεις προσωπικού. Η Μίντι και το συγκρότημα αναγκάζονται να κάνουν οικονομίες όταν τελειώνουν τα χρήματα για την προετοιμασία της Eurovision».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved