Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο

Cobra Kai/ ©Imdb
POP UP TEAM
/
1 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

To Netflix δε διακοπάρει ποτέ. Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιούλιο μας φέρνει νέες προσθήκες σε ταινίες και σειρές κάθε είδους. Παραγωγές για όλη την οικογένεια, ρομαντικά σενάρια, true crime ντοκιμαντέρ, σειρές δράσης και μυστηρίου και θρίλερ που “κόβουν την ανάσα”. Συν, μια ταινία σταθμό στην ιστορία του κινηματογράφου.

 

Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου

Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

Σκηνοθεσία:Λούκα Γκουαντανίνο

Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικλ Στούλμπαργκ

*Διαθέσιμη από 1 Ιουλίου

 

 

Δυο βήματα μακριά

Μια έφηβη που πάσχει από κυστική ίνωση βάζει αλάτι στην καθημερινότητά της και φέρνει τα πάνω κάτω στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όταν ερωτεύεται έναν άλλο ασθενή.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Μπαλντόνι
Πρωταγωνιστούν:Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Κόουλ Σπράους, Μόιζες Άριας

*Διαθέσιμη από 1 Ιουλίου

 

Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς: Άξελ Φόλι

Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ’ αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μόλοϊ

Πρωταγωνιστούν: Έντι Μέρφι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Τέιλουρ Πέιτζ

*Διαθέσιμη από 3 Ιουλίου

 

The Imaginary

Ο Ράτζερ, ο φανταστικός φίλος της Αμάντα, χωρίζεται από την καλύτερή του φίλη και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην «ξεθωριάσει» από τη μνήμη της ακόμα και αν χρειαστεί να συνεργαστεί με άλλους ξεχασμένους, φανταστικούς. Το “The imaginary” σε σκηνοθεσία του διάσημου animator Yoshiyuki Momose (Spirited Away) αποτελεί μια αξέχαστη περιπέτεια αγάπης, απώλειας αλλά και θεραπευτικής δύναμης της φαντασίας που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.
*Διαθέσιμη από 5 Ιουλίου

 

Τιτανικός

O «Τιτανικός», η ταινία φαινόμενο του Τζέιμς Κάμερον με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ. Υπόθεση: Ένας νεαρός τυχοδιώκτης, που ταξιδεύει στην τρίτη θέση, ερωτεύεται μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα στο μοιραίο ταξίδι του Τιτανικού

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν, Κάθι Μπέιτς, Ντέιβιντ Γουόρνερ

*Διαθέσιμη από 15 Ιουλίου

 

Homicide: Λος Άντζελες

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix από τον δημιουργό του “Law & Order” έρχεται να ρίξει φως στις ιστορίες διαβόητων υποθέσεων δολοφονίας, όπως τις αφηγούνται οι άνθρωποι που τις γνωρίζουν καλύτερα: οι ντετέκτιβ και οι εισαγγελείς που τις εξιχνίασαν.

* Διαθέσιμη από 16 Ιουλίου

 

Cobra Kai (Σεζόν 6 – Μέρος 1)

Υπόθεση: Ενόψει του παγκόσμιου τουρνουά, ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι προσπαθούν να ξαναφτιάξουν την ομάδα. Όμως, παλιοί εχθροί και νέες απειλές στέκονται εμπόδιο στη νίκη.
*Διαθέσιμη από 18 Ιουλίου

 

Find Me Falling

Η πρώτη κυπριακή ταινία που μπαίνει στο Netflix. Υπόθεση: Μετά από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και την πτώση της δημοτικότητας της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ηλικιωμένος ροκ σταρ Τζον Άλμαν (Χάρι Κόνικ Τζούνιορ) αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του, για να ανακτήσει δυνάμεις. Μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ σβήνει, όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και, αργότερα, με ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις, καθώς και μια παλιά φλόγα που ξαναφουντώνει.
*Διαθέσιμη από 18 Ιουλίου

 

Kleo – Δεύτερη σεζόν

Στη πρώτη σεζόν της action σειράς του Netflix, είδαμε την Kleo (Jella Haase), μια πρώην κατάσκοπο της Ανατολικής Γερμανίας μετά την πτώση του Βερολίνου να προσπαθεί να εκδικηθεί όλους όσους την πρόδωσαν. Τώρα, η Kleo επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν για να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι αναζητώντας στο παρελθόν της. Θα τα καταφέρει;
*Διαθέσιμη από 25 Ιουλίου

 

Το Δεκαήμερο – Πρώτη σεζόν

Το 1348 ο Μαύρος Θάνατος, η πιο θανατηφόρα πανδημία στην ιστορία της ανθρωπότητας που κόστισε τη ζωή σε 200 εκατομμύρια ανθρώπους, πλήττει την πόλη της Φλωρεντίας. Τότε ένα σύνολο ευγενών, καλούνται να αποσυρθούν με τους υπηρέτες τους σε μια μεγαλοπρεπή βίλα στην ιταλική ύπαιθρο και να περιμένουν την επιδημία με πολυτελείς διακοπές. Το “The Decameron” έρχεται με την άκρως σύγχρονη και σουρεαλιστική ματιά της Kathleen Jordann να μας μεταφέρει σε μια κοινωνική εξέγερση που ξεκινά ως ένα σεξουαλικό γλέντι στους λόφους της Τοσκάνης. Τότε όμως το «ξεφάντωμα» στους λόφους θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό αγώνα επιβίωσης.
* Διαθέσιμη από 25 Ιουλίου

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved