Οι 7 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
9 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κάθομαι εδώ στο γραφείο και αναρωτιέμαι «τι θα κάνω σήμερα; Πώς θα βασανίσω τον εαυτό μου;» μα φυσικά θα κάτσω να σκεφτώ και να ψάξω τις 7 κορυφαίες σειρές ever. Μπορεί να ακούγεται εύκολο όμως είναι σπαζοκεφαλιά. Όσοι απολαμβάνετε τις σειρές σίγουρα έχετε δει αρκετές από αυτές που θα παρουσιάσουμε αν όχι όλες.

Η επιλογή των 7 καλύτερων σειρών όλων των εποχών αποτελεί μια πρόκληση, καθώς η τηλεοπτική ιστορία είναι γεμάτη με αριστουργήματα που άφησαν το στίγμα τους.

The Sopranos (1999-2007)

Η σειρά που σηματοδότησε την «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης, εξερευνά με αριστοτεχνικό τρόπο την ηθική πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης, μέσα από την καθημερινότητα ενός μαφιόζου.

Breaking Bad (2008-2013)

Η συναρπαστική ιστορία ενός καθηγητή χημείας που μετατρέπεται σε έμπορο ναρκωτικών, καθηλώνει με την ηθική της διχογνωμία και την άψογη εξέλιξη των χαρακτήρων. Οκ. Προσωπικά την γυναίκα του δεν ήθελα να την βλέπω. Αυτό έπρεπε να το πω ναι!

The Wire (2002-2008)

Μια ρεαλιστική ματιά στον κόσμο του εγκλήματος και της διαφθοράς, με πολυεπίπεδη αφήγηση και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες.

Friends (1994-2004)

Η κωμωδία που σημάδεψε μια γενιά, με χιούμορ που παραμένει διαχρονικό και αγαπημένους χαρακτήρες που νιώθουμε σαν οικογένειά μας ή αλλιώς η καλύτερη σειρά στον πλανήτη.

Game of Thrones (2011-2019)

Ένα φανταστικό έπος με ονειρικό σκηνικό, συναρπαστική πλοκή και εμβληματικούς χαρακτήρες, που άφησε το στίγμα του στην τηλεοπτική ιστορία. Προσωπικό νούμερο 1.

Mad Men (2007-2015)

Μια ατμοσφαιρική ματιά στην δεκαετία του ’60, με άψογη σκηνοθεσία και ερμηνείες, που εξερευνά θέματα κοινωνικού status, φύλου και ταυτότητας.

The Office (UK & US) (2001-2013)

Η κωμωδία που σατιρίζει με χιούμορ και ειλικρίνεια την καθημερινότητα του γραφείου. Υπάρχει βρετανική και αμερικάνικη εκδοχή. Και οι δύο εξίσου ξεκαρδιστικές.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved