Netflix: Ντοκιμαντέρ που θα σου αλλάξουν το πώς βλέπεις τη ζωή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
15 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Εάν πιστεύεις ότι τα ντοκιμαντέρ είναι βαρετά think again. Τα ντοκιμαντέρ είναι ένα οπτικοποιημένο εγκυκλοπαιδικό βιβλίο που εξηγεί απλά κι αναλυτικά τον κόσμο μας κι όχι μόνο. Υπάρχουν μερικά ντοκιμαντέρ που μπορούν να σου αλλάξουν τη γνώμη για πολλά πράγματα και να σου εξηγήσουν από το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλό σου  μέχρι τα ανεξήγητα ή τα δυσνόητα αυτού του κόσμου. Όλα ξεκινούν από το πως λειτουργεί ο εγκέφαλός σου.

Έχουμε και λέμε:

Mind Explained

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός μας; Από τα όνειρα έως και τις διαταραχές άγχους, δείτε αυτήν τη διαφωτιστική σειρά και μάθετε τι συμβαίνει στο κεφάλι μας.

Πρωταγωνιστούν: Έμμα Στόουν, Τζούλιαν Μουρ

The Social Dilemma

Αυτό το ντοκιμαντέρ-δράμα εξετάζει τον επικίνδυνο αντίκτυπο της κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δημιουργήματά τους.

Πρωταγωνιστούν: Σκάιλερ Γκιζόντο, Κάρα Χέιγουορντ, Βίνσεντ Καρθάιζερ

Trust No one

Όταν ο ιδρυτής ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων υπό κατάρρευση πεθαίνει αναπάντεχα, οι εξοργισμένοι επενδυτές υποπτεύονται ότι κάτι κρύβεται πίσω από τον θάνατό του.

The Playbook: A Coach’s Rules For Life

Προπονητές με περγαμηνές πρωταθλητισμού μοιράζονται τους προσωπικούς τους κανόνες για την επιτυχία στον αθλητισμό και τη ζωή, σε αυτήν την εμπνευσμένη σειρά ντοκιμαντέρ.

Get smart with money

Οικονομικοί σύμβουλοι καθοδηγούν όσους θέλουν να ελέγχουν τα χρήματά τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους πώς να ξοδεύουν λιγότερα και να εξοικονομούν περισσότερα.

The Minimalists

Το κίνημά τους βασίζεται στον μινιμαλισμό. Οι παλιοί φίλοι Τζόσουα Φιλντς Μίλμπερν και Ράιν Νικοντίμους εξηγούν πώς μπορούν οι ζωές μας να είναι καλύτερες με λιγότερα.

Dirty Money

Εξοντωτικά δάνεια. Στημένοι έλεγχοι των εκπομπών αυτοκινήτων. Μια δημοσιογραφική σειρά που ξεμπροστιάζει τις χυδαίες πράξεις των άπληστων και διεφθαρμένων επιχειρηματιών.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved