Η Lisa Kudrow για τα Friends: “Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν η σειρά κυκλοφορούσε σήμερα”

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός απαντάει στις ανησυχίες θαυμαστών και κριτικών.

 Η πανδημία του κορωνοϊού “έπληξε” και την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Friends, όμως η Lisa Kudrow έδωσε κάποιες απαντήσεις στις παρατεταμένες ανησυχίες ορισμένων θαυμαστών και κριτικών σχετικά με την κωμική σειρά: και οι έξι φίλοι ήταν λευκοί και παρά το γεγονός ότι ζούσαν στην πολυπολιτισμική Νέα Υόρκη, σπάνια συγχρωτίζονταν με ανθρώπους πέραν της δικής τους φυλής.

lisakudro

“Θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν θα υπήρχε ένα καστ μόνο με λευκούς πρωταγωνιστές, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω τι άλλο θα άλλαζε, αλλά για μένα, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν μια χρονοκάψουλα και όχι για όσα έκαναν λάθος” σχολίασε στους The Sunday Times. Η Kudrow, όπως είχε πει στο παρελθόν και ο συμπρωταγωνιστής της David Schwimmer, επανέλαβε πώς ήταν πολλές οι ιστορίες των Friends που θεωρήθηκαν επαναστατικές για την εποχή. “Η σειρά ήταν αρκετά προοδευτική” εξήγησε. “Υπήρχε ένας τύπος που ανακάλυψε ότι η γυναίκα του ήταν ομοφυλόφιλη και έγκυος, και μεγάλωσαν μαζί το παιδί. Υπήρχε επίσης παρένθετη μητέρα. Για εκείνη την εποχή, ήταν προοδευτικό”.

Στο παρελθόν, ο Schwimmer είχε παραδεχτεί ότι “γνώριζε καλά την έλλειψη ποικιλομορφίας” κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων που διήρκεσε η σειρά και υποστήριξε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο χαρακτήρας του, Ross, να βγαίνει με περισσότερες γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων. “Μία από τις πρώτες γυναίκες που ξεκίνησα να βγαίνω στη σειρά ήταν μια Ασιάτισα-Αμερικανίδα ενώ αργότερα ήταν μια Αφροαμερικανίδα. Ήταν μια πολύ συνειδητή ώθηση εκ μέρους μου” σχολίασε. Ίσως τελικά να είναι αυτό το θέμα συζήτησης όταν θα γυριστεί το special reunion.

friendsre

 

Με πληροφορίες από Harpers Bazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved