Perfect Couple: Το glamour μυστήριο φόνου με τη Nicole Kidman που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
7 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί κανείς στη νέα mini series του Netflix «Perfect Couple», αυτού του αριστοκρατικού αστυνομικού δράματος που ξεκινά με έναν πολυτελή γάμο στο Nantucket των ΗΠΑ.

Η σειρά διαδραματίζεται σε μια έπαυλη πάνω στη θάλασσα, όπου μια «τέλεια» οικογένεια προσπαθεί υπερβολικά να δείξει ακριβώς αυτό ότι είναι τέλεια. Όλος αυτός ο πλούτος προέρχεται από τον πατέρα ο οποίος είναι κατάγεται από old money οικογένεια και είναι 5η γενιά. Είναι όλοι ντυμένοι με ακριβά ρούχα από κασμίρ, τρώνε και πίνουν τα καλύτερα και ετοιμάζουν έναν υπερπολυτελή γάμο ανάμεσα στον μεσαίο γιο της οικογένειας και την καλή του. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: ο γάμος ακυρώνεται εξαιτίας ενός φόνου για τον οποίο οι περισσότεροι είχαν κίνητρο.

Το «Τέλειο Ζευγάρι» έχει μια σωστή πλοκή γεμάτη σασπένς. Το καρουζέλ με τους υπόπτους γυρίζει και αποκαλύπτει την τέλεια πτώση. Μόλις ξεκινήσουν τα επεισόδια είναι δύσκολο να εμποδίσεις τον εαυτό σου από το να το δεις όλο μονοκοπανιά. Όλοι είχαν λόγο να σκοτώσουν το θύμα όμως να θυμάσαι ότι η απάντηση δεν είναι ποτέ η προφανής.

Διασκευάστηκε από την Jenna Lamia από το ομώνυμο βιβλίο της Elin Hilderbrand, η οποία είναι γνωστή ως η βασίλισσα της παραλιακής ανάγνωσης – δηλαδή των βιβλίων που μας κάνουν παρέα στα μπάνια μας. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες παραγωγές του Netflix, με ένα top καστ ηθοποιών. Συστήνεται ανεπιφύλακτα με συνταγή γιατρού!

Tags :

Μοιράσου το ...