«Emily in Paris»: Επιστρέφει στο Netflix για 5η σεζον

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν «Emily in Paris» ολοκληρώθηκε στο Netflix εδώ και λίγες ημέρες, κάνοντας τους συνδρομητές του να επιστρέψουν στο τόπο του εγκλήματος για το binge watching το σωστό.

Όσοι έχουμε παρακολουθήσει τη σειρά ξέρουμε πως ο αέναος κύκλος της Emily να εναλλάσσει άντρες θα συνεχιστεί για 5η σεζόν πράγμα που μας το επιβεβαίωσε και η πλατφόρμα του Netflix.

Ήταν ξεκάθαρο από το τέλος του 4ου, ότι η Emily θα επιστρέψει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά με περιπέτειες από τη Ρώμη. Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια ήταν σημαντικές, δημιουργώντας μια νέα βάση στην πρωταγωνίστρια, που ζει το νέο της ειδύλλιο και ετοιμάζεται για μια καινούρια αρχή μακριά από τη γαλλική πρωτεύουσα. Όπως την ακούσαμε να λέει βέβαια, η διαμονή της στην Ιταλία είναι προσωρινή, αλλά… τα ίδια δεν έλεγε και για το Παρίσι; 

Επειδή φυσικά όλα πρέπει να είναι λίγο κομπλικέ στη ζωή της Emily, έτσι και το brand new start που επιθυμεί να κάνει, θα βρει μπροστά τοίχο. Αυτός ο τοίχος ακούει στο όνομα Gabriel και χαρακτηρίζεται από μπόλικη αποφασιστικότητα, ώστε να ξανακάνει δική του την Αμερικανίδα. Αλήθεια τώρα, ξανά μανά τα ίδια;

Μια πρόχειρη πρόβλεψη λοιπόν, είναι ότι στην 5η σεζόν θα ασχοληθούμε με το ερωτικό τρίγωνο Marcello-Emily-Gabriel. Σα να λέμε δηλαδή Alfie-Emily-Gabriel δηλαδή. Ας πέσουν τα στοιχήματα για το ποιον θα διαλέξει. Eμείς πάντως ελπίζουμς ότι θα τα φτιάξουν ο Marcello με τον Gabriel μεταξύ τους και να πάει η Emily στο καλό στο Σικάγο γιατί μας κούρασε!

Tags :

Μοιράσου το ...