Netflix: Οι αντιδράσεις της οικογένειας Μενέντεζ

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Ryan Murphy, ο δημιουργός του Netflix’s Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, χαρακτήρισε την αρνητική αντίδραση κάποιων μελών της οικογένειας Μενέντεζ στο δράμα, σχετικά με δύο αδέρφια που σκότωσαν τους γονείς τους, «προβλέψιμη στην καλύτερη περίπτωση».

Μέλη της οικογένειας Μενέντεζ λένε ότι η σειρά θυματοποιεί τα αδέρφια από αυτό το γκροτέσκο σοκαριστικό δράμα, προσθέτοντας ότι η σειρά είναι «γεμάτη από ψέματα».

Ο Murphy είπε στο Variety η απάντησή τους ήταν «ενδιαφέρουσα γιατί θα ήθελα λεπτομέρειες σχετικά με το τι πιστεύουν ότι είναι σοκαριστικό ή όχι. Δεν είναι ότι φανταστήκαμε κάτι από αυτά. Έχουν παρουσιαστεί όλα στο παρελθόν».

Πρόσθεσε ότι η οικογένεια «δεν λέει τι είναι τα ψέματα, δεν υποστηρίζει τίποτα από αυτά που μας κατηγορεί» και ότι το δράμα του είναι το πρώτο που παρουσιάζει την ιστορία «με έναν πιο περιεκτικό τρόπο».

Η δήλωση της οικογένειας ανέφερε επίσης: «Η δολοφονία των χαρακτήρων του Έρικ και της Λάιλ, που είναι ανιψιοί και ξαδέρφια μας, υπό το πρόσχημα μιας «αφήγησης ιστοριών», είναι αποκρουστική».

Πρόσθεσαν: «Τους αγαπάμε και μέχρι σήμερα είμαστε κοντά τους. Γνωρίζουμε επίσης τι συνέβη στο σπίτι τους και τις αφάνταστα ταραχώδεις ζωές που έχουν υποστεί.

«Πολλοί από εμάς ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες πολλών φρικαλεοτήτων, τις οποίες δεν θα έπρεπε ποτέ κανείς να δει».

Ο Μέρφι με τη σειρά του υποστήριξε στο Variety πως η σειρά είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στα αδέρφια τα τελευταία χρόνια καθώς κάνει γνωστή την ιστορία τους από άκρη σε άκρη.

«Δίνει σε αυτά τα αδέρφια άλλη μια ευκαιρία στη δίκη της κοινής γνώμης. Ίσως δώσει σε αυτά τα αδέρφια μια δεύτερη ευκαιρία και κάποιες διαφορετικές συνθήκες από αυτές που είχαν μέχρι τώρα».

Tags :

Μοιράσου το ...