Φιλαράκια: Η Marta Kauffman παραδέχθηκε πως δεν προώθησε τη διαφορετικότητα στη σειρά

POP UP TEAM
/
12 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η συν-δημιουργός της δημοφιλούς σειράς έδωσε την απάντηση που όλοι περίμεναν

Τα Φιλαράκια, αν και συγκαταλέγονται στις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, δέχθηκαν έντονη κριτική ότι δεν προώθησαν την διαφορετικότητα. Η Marta Kauffman, συν-δημιουργός της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, παραδέχθηκε με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν προσπάθησε αρκετά για να προωθήσει τη φυλετική ποικιλομορφία όσον αφορά τους πρωταγωνιστές.

“Εύχομαι να ήξερα τότε, όσα ξέρω τώρα. Θα είχα κάνει πολλές διαφορετικές επιλογές. Δεν είναι ότι εμπόδισα ποτέ τη διαφορετικότητα στην παραγωγή μας αλλά δεν έκανα και τίποτα για να την εξασφαλίσω. Σήμερα, σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει. Πώς θα μπορούσα να είχα τρέξει τη σειρά με άλλο τρόπο; Μακάρι να είχα τότε την αφύπνιση που έχω τώρα”, είπε η Kauffman κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο διαδικτυακό ATX TV Festival 2020.

Δύο χρόνια πριν ο David Schwimmer που ενσάρκωσε τον Ross Geller είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος πίεσε αρκετά ώστε ο χαρακτήρας του να έχει διαφυλετικές συντρόφους, ενώ η Lisa Kudrow τον περασμένο Ιανουάριο είχε τονίσει πως αν τα Friends επέστρεφαν στο σήμερα το σίγουρο θα ήταν πως το καστ δεν θα περιείχε μόνο λευκούς.

 

Mε πληροφορίες από madame Figaro

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved