Ο Jon Snow (Kit Harington) κουρεύτηκε “γκρεμίζοντας τον βασιλιά του Βορρά” της καρδιάς μας στο Game of Thrones

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έχω γίνει ο Jon Snow. Υπάρχει μια σαφής διαχωριστική γραμμή, αλλά προφανώς υπάρχουν και ομοιότητες. Όμως, όταν υποδύεσαι ένα χαρακτήρα για εννέα έτη, πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις “κολλήσει””.

Μπορεί ο Kit Harington, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Esquire, να μην ταυτίστηκε σε προσωπικό επίπεδο με τον “βασιλιά του Βορρά” της καρδιάς μας στο Game of Thrones, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους fans ς σειράς – κι αυτό δεν είναι κατά ανάγκη κάτι κακό, μάλλον σύνηθες για τόσο αγαπητούς και δημοφιλείς φανταστικούς ήρωες και τους ηθοποιούς που τους ενδύονται.

 Εκτός από την ευγενκή καρδιά, ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο του Snow ήταν οι μακριές, πυκνές και ατίθασες μελαχρινές μπούκλες. Αυτές ακριβώς που αποφάσισε να αποχωριστεί ο Harington, ένα χρόνο μετά το φινάλε της σειράς.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι, να έχει υιοθετήσει ένα από τα πιο κλασικά αντρικά κουρέματα, το buzz cut. Γνωστό και ως κούρεμα με την ψιλή είναι η πιο δροσερή επιλογή για την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

 

Με πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved