Η αποκάλυψη για το reunion των Friends που απογοήτευσε τους φαν της σειράς

 Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου απάντησαν στους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς "Τα φιλαράκια" που αγωνιούν για την επανένωση της παρέας μιλώντας στο "Actors on Actors" του Variety. "Νομίζω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αν βγούμε ποτέ από την καραντίνα και κάνουμε την επανένωση", δήλωσε η Άνιστον για την επανένωση της παρέας, με την Κούντροου να απαντάει: "Ναι, αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο. Ανυπομονώ να το κάνω αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ. Δεν γνωρίζουμε τα πάντα γι' αυτό, πρέπει να ομολογήσουμε. Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε με ορισμένα πράγματα".

friendsre214

Η αποκάλυψη που προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της σειράς

Αναφορικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι φαν της σειράς από την ειδική αυτή επανένωση της παρέας, η Άνιστον και η Κούντροου ξεκαθάρισαν ότι κανένας από την παρέα δεν θα επαναλάβει τους ίδιους ρόλους. "Ξέρουμε ότι δεν είναι σενάριο, αυτό το ξέρουμε", είπε η Τζένιφερ με τη Λίζα να προσθέτει: "Ναι, όχι. Δεν θα είμαι η Φοίβη".

fresksk

Τον Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε ότι "Τα φιλαράκια" θα επανενωθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα, η μαγνητοσκόπηση του οποίου θα γίνονταν στα αρχικά πλατό της σειράς, στην έδρα της Warner Bros., ως φόρο τιμής στο σήριαλ που άφησε εποχή με τις δέκα σεζόν του, -ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2004- και τις αμέτρητες επαναλήψεις του σε όλο τον κόσμο.

Η προβολή του ειδικού αυτού αφιερώματος, όπως είχε ανακοινωθεί, θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα streaming HBO Max.

 

Με πληροφορίες από The Toc