Στη φόρμα της τηλεοπτικής σειράς ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ο Λούκα Γκουαντανίνο, ο Ιταλός σκηνοθέτης που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε από ταινίες όπως οι «Call Me By Your Name» και «Suspiria». Στη νέα παραγωγή «We Are Who We Are», της HBO και του Sky Italia, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο, μας μεταφέρει στην Ιταλία για να μας αφηγηθεί την ιστορία δύο Αμερικανών εφήβων που μεγαλώνουν στην επαρχία του Βένετο καθώς οι γονείς τους εργάζονται σε στρατιωτική βάση της περιοχής.

Σε όσους δεν τους γνωρίζουν καλά δίνουν την εντύπωση ότι είναι ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα το αγόρι, ο Φρέιζερ, ελκύεται από άλλα αγόρια και ξεκινάει ειδύλλιο με έναν στρατιώτη μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνον. Το καστ συνδυάζει ανερχόμενα και ήδη καταξιωμένα ονόματα, όπως η Κλόι Σεβινί αλλά και η κόρη του Μάρτιν Σκορσέζε, Φραντσέσκα, στον ρόλο της Μπρίτνι, «ένα εξωστρεφές, πνευματώδες, σεξουαλικά ασυγκράτητο κορίτσι» σύμφωνα με την περιγραφή του HBO.

Το πρώτο teaser είναι απελπιστικά σύντομο, αλλά αρκετά μεγάλο για να μας ταξιδέψει στην ιταλική επαρχία και τη χώρα της εφηβικής ηλικίας.