Το προφητικό έπος του Στίβεν Κινγκ «Το Κοράκι», γίνεται σειρά

POP UP TEAM
/
3 Σεπτεμβρίου, 2020

Τη νέα σειρά «The Stand» που βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ ανακοίνωσε το CBS, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

«Το Κοράκι» (1978), το μετα-αποκαλυπτικό έπος του μετρ της λογοτεχνίας τρόμου, που τους τελευταίους μήνες επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω κορονοϊού, καθώς αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου, ο οποίος έχει πληγεί από τη θανατηφόρα πανδημία που προκάλεσε μεταλλαγμένο στέλεχος ιού της γρίπης και πλέον είναι έρμαιο της αέναης μάχης μεταξύ του καλού και του κακού, είχε γίνει σειρά και στο παρελθόν.

Πρωταγωνιστές στη νέα παραγωγή, είναι οι Γούπι Γκόλντμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Οντέσα Γιανγκ, Άμπερ Χερντ.

http://youtu.be/o2Y0Rtl1owI

«Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που περάσαμε κάνοντας το ‘The Stand’, αισθανθήκαμε όλοι την ευθύνη της τηλεοπτικής προσαρμογής, ίσως του πιο αγαπημένου έργου ενός από τους πιο αγαπημένους αφηγητές του κόσμου, αλλά κανένας από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αριστούργημα που έγραψε ο Στίβεν Κινγκ πριν από σαράντα χρόνια για μια παγκόσμια πανδημία, θα μπορούσε να είναι τόσο τρομερά επίκαιρο», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός, Μπέντζαμιν Κάβελ. «Έχουμε την τιμή να αφηγηθούμε αυτήν την επική ιστορία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου φινάλε που ο Στίβεν Κινγκ ήθελε να προσθέσει εδώ και δεκαετίες», καταλήγει.

Με πληροφορίες από Variety,Cinemablend

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved