Mr. Bean: Φήμες λένε ότι θα τον δούμε στο Peaky Blinders

POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O Rowan Atkinson ίσως ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς, σε ένα άκρως ανατρεπτικό και ενδιαφέρον twist.

Στο μυαλό των περισσότερων, ο Rowan Atkinson είναι ταυτισμένος με το ρόλο του Mr. Bean, κάτι μάλλον άδικο για τον 65χρονο Άγγλο ηθοποιό, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολλά περισσότερο από ένας κωμικός μανιέρας. Γι’ αυτό και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να τον δούμε στο ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ στον επόμενο κύκλο του Peaky Blinders.

Στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς, θα γίνει μία εξιστόρηση της ανόδου του φασισμού, με τον Sam Claflin στο ρόλο του Oswald Mosley. Το συγκεκριμένο fact του storyline επιβεβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη Anthony Byrne αλλά η παραγωγή σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τώρα, έρχεται μία τεράστια φήμη που υποστηρίζει ότι ο Rowan Atkinson όχι μόνο θα ενταχθεί στο cast του Peaky Blinders αλλά θα ενσαρκώσει και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός των social media Netflix Diaries που ασχολείται ενδελεχώς με τις σειρές της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming -και όχι μόνο αυτής- ανέφερε πως ο Mr. Bean θα συμμετέχει στο Peaky Blinders και στον εν λόγω ρόλο. Κανείς από το BBC ή την παραγωγή δεν επιβεβαίωσε τη φήμη αλλά οι χρήστες του διαδικτύου έδειξαν κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την προοπτική. Και πράγματι, θα ήταν ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον twist.

O Anthony Byrne, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το εξώφυλλο του σεναρίου για το πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν, το οποίο θα τιτλοφορείται Black Day. Ο τίτλος ίσως αναφέρεται στα μαύρα πουκάμισα του Mosley, που προφανώς ακολουθεί τις στιλιστικές επιλογές της παραστρατιωτικής φασιστικής οργάνωσης του Benito Mussolini Camicie Nere.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της παραγωγής του Peaky Blinders έχουν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη όσον αφορά το cast, προσεγγίζοντας μεταξύ άλλων τους Brad Pitt, Snoop Dogg and A$AP Rocky.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved