Ο Τζέικ Τζίλενχαλ στη νέα τηλεοπτική σειρά του HBO «The Son» του Τζο Νέσμπο

POP UP TEAM
/
22 Οκτωβρίου, 2020

Το αστυνομικό μυθιστόρημα «The Son» (Ο γιος) του Νορβηγού συγγραφέα Τζο Νέσμπο, γίνεται τηλεοπτική σειρά από το HBO. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε μία σεζόν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα υποδυθεί ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου, ο ηρωινομανής Σόνι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή. Χάρη στο απόκοσμο χάρισμά του να παρηγορεί, δέχεται με μακαριότητα τις εξομολογήσεις των συγκρατούμενών του, οι οποίοι νιώθουν λυτρωμένοι μετά απ’ αυτές. Κανένας δεν μοιάζει να νοιάζεται πώς ο Σόνι βρίσκει με τόση ευκολία τη δόση του μες στη φυλακή ούτε για ποια εγκλήματα εκτίει ποινή.

Ο εθισμός του ξεκίνησε από τότε που ο αστυνομικός πατέρας του προτίμησε να αυτοκτονήσει όταν κατηγορήθηκε για διαφθορά. Τώρα το παιδί αυτό είναι στο επίκεντρο ενός ολόκληρου κυκλώματος συγκάλυψης εγκλημάτων στο οποίο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και απελπισμένοι ιερείς. Μια συγκεκριμένη, όμως, εξομολόγηση που θα ακούσει ο Σόνι θα ανατρέψει τα πάντα, γιατί θα του αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα του.

gyllenhaal villeneuve 6

Ο Τζο Νέσμπο έχει γράψει μία ιστορία που καθηλώνει, διασκεδάζει αλλά και ξαφνιάζει, γεμάτο ανατροπές που θα ζήλευε κάθε συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας.

Τη δημιουργία της σειράς αναλαμβάνουν οι Denis Villeneuve («Arrival», «Dune», «Blade Runner 2049») και Lenore Zion («Billions», «Ray Donovan», «Good Behavior»), με τη βοήθεια των Jonathan Nolan («Memento», «Interstellar») και Lisa Joy («Westworld»). Όλα τα βιβλία του Τζο Νέσμπο κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, ethnos.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved