Julia Roberts: Ο απίστευτος όρος που έβαλε για να πάρει μέρος ως guest στα Φιλαράκια

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τι αποκάλυψε ο παραγωγός της σειράς σχεδόν 25 χρόνια μετά.

Η σειρά Τα Φιλαράκια είναι από τις πιο αγαπημένες όλων των εποχών για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και η πληθώρα των μεγάλων σταρ που έκαναν guest συμμετοχές σε κάποια από τα επεισόδια. Ανάμεσά τους η Julia Roberts που έπαιξε σε ένα σπέσιαλ διπλό επεισόδιο το 1996 με τίτλο “The One After the Superbowl”.

http://youtu.be/ABYu0vjhBns

Η ηθοποιός υποδύθηκε μια πρώην συμμαθήτρια του Chandler Bing. Παρόλο που όλοι έχουμε δει το επεισόδιο περισσότερες από μία φορές, δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι η Roberts έβαλε μια αληθινή δοκιμασία στο Matthew Perry προκειμένου να δεχτεί να συμμετάσχει στη σειρά. Αυτό αποκάλυψε ο Kevn Bright, συμπαραγωγός των friends μιλώντας στο Hollywood Reporter. Φαίνεται λοιπόν ότι το αίτημα προς την Julia Roberts το έκανε ο ίδιος ο Matthew Perry στέλνοντάς της ένα γραπτό μήνυμα. Εκείνη του απάντησε “γράψε μου ένα επιστημονικό άρθρο για την κβαντική φυσική και θα το κάνω”. “O Matthew το έγραψε το άρθρο και της το έστειλε με φαξ την επόμενη μέρα”, είπε ο Bright.

http://youtu.be/tvT-iK9K42A

Στο ίδιο επεισόδιο με τη Julia Roberts συμμετείχαν ως guest star οι Brooke Shileds, Chris Isaak και Jean Claude Van Damme.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved