Η αντίληψη σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά σχετικά με την προσωπικότητα σας.

Ο τρόπος αντίληψης μας είναι μια μεγάλη ένδειξη του πως είναι ρυθμισμένη η προσωπικότητα μας. Τα πράγματα που τραβούν πρώτα την προσοχή μας έχουν πολλά να πουν για τον τρόπο που διαμορφώνουμε την πραγματικότητα.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί μέχρι κάποιο βαθμό, αλλά όταν ξέρετε απλώς τα βασικά για το πώς λειτουργεί η αντίληψη κάποιου μπορείτε να συμπεράνετε λογικά και να προβλέψετε σε μεγάλο ποσοστό τη ζωή και τον χαρακτήρα του.

Απλώς κοιτάξτε την εικόνα. Ακόμα και με μια ματιά, τα αποτελέσματα θα αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητα σας που θα νομίζετε ότι σας γνωρίζω καλύτερα από τους φίλους σας!

Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα: ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε;

Τι σημαίνει αυτό που βλέπετε πρώτο και τι αποκαλύπτει για την ζωή και την προσωπικότητα σας:

*

**

***

****

*****

******

*******

Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ

Αν είδατε πρώτα τον κροκόδειλο, που είναι πολύ πιθανό, είστε πρακτικοί και δεν σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα στην ζωή. Είστε το άτομο που αναζητά τα γεγονότα και τα αποτελέσματα παρά τις θεωρίες και τις υποσχέσεις. Είστε πραγματιστές και μια αληθινή συζήτηση είναι σαν ανάσα καθαρού αέρα για εσάς, ειδικά αυτές τις μέρες. Η μεγαλύτερη αρετή σας είναι η γειωμένη ενέργεια σε συνδυασμό με την ικανότητα σας να λύνετε προβλήματα. Ωστόσο, αυτού του είδους προσωπικότητας έχει επίσης και την αρνητική της πλευρά. Ζείτε μια προσεκτική ζωή, αλλά επικεντρώνεστε περισσότερο στις αρνητικές πτυχές της παρά στις θετικές. Αγχώνεστε ή θλίβεστε εύκολα. Χρειάζεται να χαλαρώσετε και να χαρείτε τον εαυτό και την ζωή σας περισσότερο. Δώστε στον εαυτό σας λίγο ελεύθερο χρόνο απλώς για να παίξετε και να κάνετε ανόητα πράγματα. Το χρειάζεστε περισσότερο από όσο νομίζετε!

Η ΒΑΡΚΑ

Αν είδατε τη βάρκα πρώτα, σημαίνει πως τείνετε να αναζητάτε τις λεπτομέρειες και μπορείτε να παρατηρήσετε οτιδήποτε περνά από μπροστά σας. Επίσης έχετε μια δημιουργική πλευρά και ένα μοναδικό τρόπο να βρίσκετε λύσεις σε κάθε πρόβλημα ή κατάσταση. Κάποιοι ίσως σας περιγράφουν ως ονειροπόλο, αλλά για άλλους είστε πηγή φανταστικών ιδεών. Σας αρέσει να μιλάτε για μυστήρια και πνευματικά φαινόμενα. Αγαπάτε να εξερευνάτε σε βάθος τις θεωρίες συνωμοσίας και τέτοια εξωτικά θέματα στην αναζήτηση σας για το μυστήριο. Έχετε δυνατή φαντασία και γνωρίζετε πολλά σχεδόν για τα πάντα. Ωστόσο και αυτή η προσωπικότητα έχει τα αρνητικά της. Εστιάζετε υπερβολικά στις λεπτομέρειες και ξεχνάτε την μεγαλύτερη εικόνα. Εξαντλείτε τον εαυτό σας εξετάζοντας πολλούς διαφορετικούς τομείς χάνοντας εντελώς την αίσθηση της ευρύτερης εικόνας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαμένοι στην ζωή ή ότι δεν έχετε ένα σημαντικότερο σκοπό. Προσπαθήστε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη αφαιρώντας τα περιττά πράγματα που αποσπούν την προσοχή σας. Βρείτε αυτό που σας είναι πιο σημαντικό, το μεγαλύτερο πάθος σας και δώστε του προτεραιότητα.

 

Μετάφραση: awakengr.com via lifecoachcode.com